De ce nu fac proiecte cu rromânii, atunci când e vorba de design sau programare? Pentru că în afara unor fericite excepții, absolut toți cei cu care am lucrat pe partea aceasta suferă de o mare problemă. Neseriozitatea. Să facem lucrurile pe genunchi, să le facem cât mai repede. Dar banii când îi primesc? Și cam aia e. Absolut toate proiectele făcute cu rromâni au ieșit prost și cu clienți nemulțumiți.

Astăzi am râs din nou.
Am o prietenă care are un site de prezentare pe wordpress, pe care a vrut să îl redeseneze puțin, că are deja câțiva ani vechime. Și-a luat o temă, a bibilit ea pe acolo niște chestii, având idee oarecum de wordpress, dar voia unele modificări în temă, modificări care o depășeau, cum ar fi să pună alt fel de bullets la tagul //li. Priviți aici răspuns profesionist.

Intradevar preluam proiecte nefinalizate si incercam sa le ducem la forma finala dorita … numai ca in acest caz nu e totul asa cum pare.
Dupa cum stiti pagina/siteul dvs. este o structura preformata… (word press) … dar ce probabil nu stiti este ca acest tip de structuri au o gramada de limitari pe partea de functionalitati si redesign elemente grafice

Cerintele dvs pentru acea pagina sunt cerinte clare si „custom” adica stiti exact ce va trebuie cum si unde… asta fiind un motiv serios pentru a ridica de la 0 un site dedicat pentru activitatea dvs.

Pot spune costul nu mai in cazul unei structuri ridicate de la 0 … optimizata SEO… cu sistem complet de adminsitrare care targeteaza trafic organic (vizite) din google … si anume undeva intre 1400-1600 lei

Iar ca timpi de realizare undeva la 12-15 zile…

S-a reținut, da? WordPress, cel mai cuminte și mai ușor modificabil CMS, are o grămadă de limitări, da? Mai ales când e vorba de un site static, care are nevoie doar de câteva poze și text, care poze și text deja există, iar ca muncă din partea developerului, niște modificări în css.

Noroc că la final ne este explicată indecizia. Facem noi site de la zero, în HTML, și nu cerem decât 400E pentru asta.
Și uite-așa, în loc să își ia 50E pentru niște modificări care îi luam maxim o oră, dar MAXIM, a luat ciuciu.

Asta e marea problemă. Vrem bani mulți, vrem să îi facem rapid. Trebuie aiurit clientul că ar enevoie de altceva? Nu e problemă, îl aiurim. Respect, profesionalism?
Sictir, meh.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.