Îl detest pe Novax ca oricare alt om cu bun simț. Și, oricum, niciodată nu mi-au plăcut sârbii, majoritar sunt niște scârbe, iar relația lor cu românii este de dispreț complet. Bine, probabil am început atunci când am aflat cum returnau în românia pe cei ce încercau să fugă din lagărul lui ceaușescu, râzând. Dar între timp am mai fost și eu pe acolo, mi-am cristalizat sentimente proprii.

Anyway, ce voiam să zic, de fapt.
Când știi că ești cel mai bun din lume și că ai șanse mari să câștigi o gălăgie de bani, oricare dintre voi/noi ar fi încercat să facă șmecheria cu certificatul. Bine, dacă am fi imbecili și am avea studii de internet pe vaccin, dar totuși. Banii, puterea, titlurile, femeile sunt cel mai puternic motivator și, în acest caz, deja nu mai poți cere judecată sănătoasă.

Cei pe care îi acuz eu sunt organizatorii turneului, care au permis să existe oameni mai egali decât alții, pentru a avea toate capetele de afiș la turneu. Ei sunt cei ce au eliberat acea scutire, pe baza așa ziselor documente, ei sunt cei ce au trecut peste reguli doar pentru că na, nu poți să trimiți acasă numărul 1 doar din cauză că e un antivaxer mizerabil.

Alții pe care îi acuz sunt cei din guvernul australian. Până la Novax au mai fost 4 (patru) jucători de la Australian Open care au beneficiat de scutirea aia mizerabilă. PATRU. Nimeni nu s-a sesizat, nimănui nu i-a păsat. Dar când a fost vorba de campanie electorală pe spatele celui mai mediatizat jucător de tenis din lume, brusc dreptatea s-a făcut simțită și necesară, păi nu ne batem joc așa de reguli, nu? A, sigur, acum îi verifică și pe cei 4. Pentru că sigur, până acum nu erau un pericol de sănătate publică.

Una peste alta, tot mizerabilii din politică sunt vinovați.
The end.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.