Ați văzut întâmplarea de ieri, cu curierul Glovo care s-a urcat pe capota unui băiat cu SUV și s-a plimbat până la secția 20? Nu-i așa că mulți dintre voi ați simțit satisfacție, v-ați simțit răzbunați?

Well, l-au arestat pe grăsuțul cu Jeep, care a simțit că poate lua dreptatea în propriile mâini și propria capotă. Pentru 24 de ore, dar orișicât, faptul că îți intră amprentele în baza de date a poliției nu este chiar ceva drăguț.

Ce trebuia să facă el, de fapt, pentru maximum damage? Să stea pe loc, să sune la 112 să anunțe că un nebun de la Glovo îl blochează, să sune la Glovo și să anunțe că colaboratorul lor îl agresează. Cel mai probabil angaajatul Glovo ar fi fost amendat de poliție și își pierdea locul de muncă, Glovo era pasibil de a pierde chiar și un mic proces și aia era.

Doar că, nu știu de ce, șoferii români simt nevoia să fie zmei la volan și ninja în afara volanului. Asta, deși majoritatea lor covârșitoare habar nu au ce e aia bătaie și cât de mult doare. Dar au văzut ei la televizor. Nu mai zic că, dacă prostea de la Glovo cădea din mersul mașinii și umfla asfaltul cu rămășițe de creier, acum grăsuțul justițiar aștepta pentru vreo 15 ani să vadă libertatea.

Nu mai ieșiți din mașini la scandal. Pe lângă faptul că aveți șansa masivă de a lua bătaie de la un cineva care chiar știe ce e aia, vă transformați, pe loc, în agresor. Poliția îi amendează pe toți cei ce iau parte la o altercație, fără deosebire. Yep, chiar dacă vă calcă în picioare o ceafă lată, când vine agentul Costică, el amendează toate persoanele implicate. Aia e datoria lui.

Stați în mașină și blocați ușile. Slabe șanse să se întâmple ceva și, cel mai important, în acest caz, deveniți victima, cel atacat, în ochii autorităților.
Fiți deștepti, că dinții nu cresc la loc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.