De aceea îmi place mie să fiu un fel de superman salvator pentru băieții viteji de pe net.
Mai țineți minte epopeea CGS, cum se ducea băiatul ăla să dărâme ziduri și să muște carne din ei?

voala.

In data de 25, respectiv 26.05.2012 am redactat doua articole cu referire la fostul loc de munca, din cadrul companiei CGS Romania. Mentionez ca referirile mele au fost subiective, iar faptele au fost relatate tendentios. Relatarile despre activitatea pe care am desfasurat-o in cadrul companiei nu au consistenta reala, reflectand o lipsa de adevar a situatiei generale de lucru din cadrul acesteia. Regret interpretarea distorsionata si efectele pe care relatarile mele le-au produs, acestea fiind, cum am precizat mai sus, o ilustrare personala pe blog.

Fătuca care m-a impresionat până la lacrimi cu situația jalnică a prietenului a șters și ea tot de pe blog și cam aia a fost. Până aici merge cu vitejia. :mrgreen:
E clar că l-au amenințat cu proces și tipul a făcut pe el și a șters totul.
Suntem verticali, dar până la tribunal.

Nu îmi pare rău decât că am irosit o postare aiurea, comentarii, opinii, oameni care au venit cu idei, totul pentru niște rățuște speriate.

Sună parcă altfel denumirea blogului tipului, nu?
Menly men :))))) mai degrabă menly worm.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.