Saptamana asta am avut si eu ocazia de a testa la drum intins Symbolul parintilor.
Observatii:

Masina merge super fain, la 160/h nici macar nu tremura si asta in conditiile in care eram 4 persoane in masina. Nu am vrut sa ii dau mai mult, ca na, totusi are doar 500 de km cu tot cu drumul Bucuresti-Constanta-Bucuresti de saptamana asta si se presupune ca e in rodaj.

E destul de lenesa la plecarea de pe loc si iti trebuie ceva spatiu pana ajunge la o viteza decenta. Total nerecomandabila pentru depasirile razante de pe drumul Constanta-Cernavoda. In schimb, consumul e extrem de mic, la o viteza medie de 130 a avut un consum de 6.4.

Locurile din fata sunt extrem de comode. Fata de vechiul Clio, ai spatiu foarte mare, adica eu daca dau scaunul la maxim in spate nu ajung la pedale. Din pacate, aceasta spatialitate este facuta in defavoarea locurilor din spate unde stai cam inchircit si cu picioarele la gura, daca ai in fata pe cineva de talia ta.

Restul sunt ok, in bugetul de 8700, cat costa masina. Inca am picioarele inghetate de la aerul conditionat.

Concluzii: O masina perfecta pentru un cuplu in varsta, care nu are veleitati de Ayrton Senna, ci cauta doar confortul pe termen lung, fara prea multe cheltuieli
Daca mi-as cumpara-o? Nu, pentru ca mie imi place sa conduc putin mai brutal si prefer sa am putere de rezerva in pedala. Dar pentru parintii mei, cred ca e masina perfecta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.