Ecuația e destul de simplă, la prima vedere.

Ai bani dacă nu îi cheltuiești pe prostii. Strângi bani dacă nu mai mănânci așa de multă ciocolată, nu mai fumezi ca turcu la birou, mai tai din berea zilnică și mergi mai mult cu RATB-ul în loc de taxi. E o chestiune de decizie și alegere liberă, pe care noi, oamenii ne mândrim că o posedăm.

Și-o exercită toată lumea tot timpul? Ei bine nu.

Dacă ai un surplus, și vrei să te păzești de la a-i cheltui pe moment, încearcă să-i investești în ceva.

E un pic de muncă în spate, niște documentare, de citit niște materiale, comparat și decis. Poate n-ai chef să te complici, poate că n-ai timp să faci asta. Multe bănci s-au prins că mulți renunță să își pună banii la bancă pentru că n-au idee cu cât vor ieși de acolo sau care e cea mai bună combinație pentru ei. Și unele și-au creat programe ca BCR Broker, care te ajută să investești banii în instrumente financiare și sa iei decizii pe baza unor informații de încredere.

Așa că mai bine ai cu cine să faci mai multe afaceri, sau, pardon, banking decât să se uite toți la tine cu ochi de inginer și să nu facă nimic.

De la orele 17:00 la orele 18:00 vă invit politicos să luați loc în bănci și să ascultați ultima lecție din semestrul ăsta al Școlii de Bani, despre BCR Broker și cum te poate ajuta să-ți investești banii. După ce v-ați bucurat urechile cu lecția asta, priviți în colți și votați arhiblogul

Până atunci, hai să vedem. Cine a dat bani pe prostii ieri? Că tot a fost Ziua Împotriva Cheltuielilor Inutile

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.