Fosta mea proprietăreasă e o tipă foarte de treabă. Ne-am înţeles de minune cu ea, iar la final, când i-am zis că ne mutăm, ne-a mulţumit, ne-a urat succes în viaţă etc. Adică foarte ok.
În schimb, progenitura doamnei, o distinsă avocată, a considerat că e cazul să înceapă să facă scandal, să ne ameninţe că nu am anunţat-o cu 30 de zile mai devreme, că ştie ea că avem datorii la RDS, că suntem hoţi, că de aia plecăm, lasă că ştie ea. Totul pentru a nu-mi da garanţia de 300 de euro înapoi.

E aproape impresionant când vezi oameni care dealtfel nu au nici o pârghie de contrângere asupra ta, cum se agită şi strofoacă, încercând să te impresioneze cu vorbe mari, poate poate reuşesc să te sperie.
Partea funny e că eu oricum pusesem cruce garanţiei, ştiind că e obiceiul proprietarilor din rromânia să ia, dar să uite să mai şi dea. Dar voiam să fiu băiat giorno, să plătesc toate datoriile, să fac curat în casă, în fine, să ne despărţim prieteni.

Dar dacă nu s-a putut, nu s-a putut. Nu îmi dă garanţia, aşa cum a sperat atunci când a început să se răţoiască la subsemnatul. Dar are de plată suficiente datorii :mrgreen: Şi are de făcut şi ceva curăţenie.

PS: Da da, sunt un sărac, ştiu, stau cu chirie, spre deosebire de oamenii realizaţi, care au apartamente luate în rate sau moştenite de la părinţi.