verestoy atilla a defrisat toata romania

Efectele ploilor sunt mult mai grave în oraşul Comăneşti, din Bacău. Zece familii au fost evacuate, pentru că pământul a luat-o la vale şi le-ar putea înghiţi, în orice clipă, locuinţele. Alunecarea de teren înaintează cu trei metri pe oră şi ameninţă zeci de alte case

.

Pământul pleacă la vale pentru că Verestoy Atilla a defrișat toate pădurile din românia. Serios, nu e glumă, probabil nu există pădure din românia de unde domnul senator Atilla să nu fi tăiat niște copăcei, măcar așa, de sămânță.

Și sunt de acord că da, probabil amărâții aceia din Bacău peste care cade dealul nu au o vină directă în acea defrișare. Dar cu siguranță au o vină indirectă, prin faptul că au stat și au asistat pasivi cum dealurile din jurul lor chelesc, pentru că, nu-i așa, nu este treaba lor iar ei nu au făcut nimic rău.

Ca popor, ca cetățeni, suferim astăzi, în orice moment al vieții, consecințele acestei pasivități. Pasivitate alimentată, desigur, și de lipsa de reacție a unui stat slab și fără mijloace de impunitate pentru cetățean (a se vedea oamenii amendați penal pentru că au sunat la radarul pădurilor). Dar, în primul și în ultimul rând, este doar pasivitatea noastră.

Pentru că, în final, se demonstrează că este vorba de calitatea vieții noastre, fie că e vorba de un parc sufocat de toalete din platic bine mirositoare și malluri sau un deal care cade peste noi. În final, NOI suferim, nu ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.