După cum ați văzut, nu am atins aproape deloc subiectul Justițiarul din Berceni, nu l-am urmărit, nu m-a interesat. Opinia mea, expusă public, este că genul acesta de semi justiție tip batman, dar fără finalizare, nu poate face decât rău. Îmi aduce aminte de anii jenanți din liceu când băieții de la mine din cartier se duceau să bată cerșetorii de la metroul Dristor, pentru că de ce nu.

Dar ce se întâmplă acum este complet penibil. După ce gunoiul de la PNL, Bogdan Pater, a fost prins mirosind minore, brusc, toate siturile, știrile aservite politic au început să discute despre Justițiarul din Berceni care, iată, are o grămadă de dosare penale și e posibil să aibă și o reclamație din partea prieteni sale, deci vedeți, vedeți ce om este, de fapt?

Ce folos că dosarele alea penale sunt, de fapt, reclamații ale pedofililor wannabe pe care i-a prins în fapt? Ce folos că și el, și prietena zic că nu are nicio reclamație penală de la ea? Important este că sunt zeci de conturi REALE, DA? ABSOLUT REALE, pe reddit, care zic că e de fapt un abuzator și vai, ce nasol e.

Da, sigur, nu e nimic ciudat, nu pute nimic, mașinăria de partid nici nu e în mișcăare, pe banii vostri, ăia pe care îi iau partidele anual. Dar voi credeți în continuare, important e cine are mai mulți bani și poate face mai mult marketing.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.