Când am plecat la greci, am căutat un GPS pentru iPad care să nu trebuiască să descarce hărți la fiecare accesare. Mai pe scurt, să nu aibă nevoie de internet, ci doar de semnal GPS, care e gratis. Așa că am pus Navigon.

Practic, singurul moment când am nevoie de el, este în Sofia, care este el cel mai oraș prost ever. Ok, la ducere ne-a plimbat prin tot centrul orașului, am prins toate semafoarele alea ale lor, unde pe bulevard ține 14 secunde, iar pe străduță lăturalnică 90, am văzut statuia aia hidoasă, galbenă sus și maro jos, în fine, ne-a luat mai mult de o oră să traversăm Sofia.

Asta că m-am luat după sfaturile voastre, nu o lua pe centură, ia-o prin oraș, că imediat ieși.
Bun, la întoarcere am decis să o luăm pe centură. Am dat adresa Navigonului și stăteam liniștiți. La vreo câțiva kilometri de Sofia ne zice Aici o luați la dreapta, pe ceva gen South Ring or smth.

Facem dreapta liniștiți, zicând că gata, intrăm pe autostradă și înconjurăm Sofia. O laie. Am mers 14 kilometri prin sate și hârtoape, după care, normal, ne-a băgat prin Sofia, pe care am traversat-o cap coadă. Cea mai frumoasă parte a fost când ne-a băgat prin niște străduțe de cartier, care ne-au scos fix în fața gardului din parcarea unei benzinării. Și ne cerea imperios să face dreapta.

Concluzia?
Niciodată să nu vă luați Navigon.