Voi ce faceți pe la birourile voastre? Că noi ne-am luat niște mici de la Kaufland și facem un grătar. Din păcate, am uitat să iau muștar cu bobițe.
Blasfemie…
Voi ce faceți pe la birourile voastre? Că noi ne-am luat niște mici de la Kaufland și facem un grătar. Din păcate, am uitat să iau muștar cu bobițe.
Blasfemie…
NOU
Sa aveti pofta !! PS frumos gratarul ala !!
NOU
tefal
NOU
eu intorc laptopu invers si n-am nevoie de tefal hihihi
NOU
Asta e cruzime fata de alti oameni ai muncii.
NOU
Nu faceti angajari!??:)))
P.S. Noi nu muncim in weekend!
NOU
doar daca ai minim 1.70, tzatze, picioare lungi si iti plac grasanii
NOU
Daca ma incadrez si totusi sunt baiat? :))
NOU
burn it with fire
NOU
:)))))
NOU
Come on… 1,70 is a must?!
NOU
indata se fac 3 saptamani…
NOU
@claudiu daca te duci cu un borcan de mustar cu bobite pun pariu ca te lasa sa intri, si daca mai ai si catva truse de terapia ramane doar sa faci rost de vaselina
NOU
Daca nu sunt pe jar facuti nu au niciun gust, la fel ca si strugurii la care nu poti sa ajungi…..fac si eu acasa si evident am si mustar. …imi canta matele mai ca vocea lu’ Tutu.
La birou nu merge cu de astea…
NOU
Tefal sau mai stiu e ce, e clar ca nu vor avea ever gustul mititeilor pe gratar cu carbuni. Am incercat in toate felurile mititeii din Kaufland (sper ca sunt vita si oaie), nu vor iesi decat cu o crusta pe deasuora si “cruzi” la interior.
Abia astept sa vina vreme buna sa ies la gratar,mi-ai facut pofta. 🙂
NOU
Apropo, nu se pricepea mai bine Anamaria la asta?
NOU
anamaria nu vine in weekend, nu o lasa barbacsu singura cu noi
NOU
Corect. Sunteti ispititori. 🙂
NOU
Se vedea din poza ca Anamaria nu e cu voi.
Ati ajuns la mici facuti la plita electrica la coltu’ mesei.
Unde sunt ciorbele si fripturile din cursul saptamanii ? 🙁
Unde sunt deserturile apetinsante ? 🙁
Unde sunt gustarile de la 11.00-15.00 si 17.00 ? 🙁
NOU
baxt,
sint convins ca Anamaria se pricepe mai bine la un ostropel de cur de maimutza, decat la mici pe tefal….:-)))
NOU
:))))
NOU
Sigur nu o sa fie buni micii vostri, scrumul de tigara nu da gust bun.
NOU
Vezi tu tigara aprinsa undeva ?
NOU
Vad tigara, ca e aprinsa sau nu…, nu am cum sa imi dau seama, doar presupun.
NOU
Foarte bine ca faceti gratar la munca! Hidosilor! :)))
NOU
“ne-am luat niște mici de la Kaufland”
Bine ca nu ati avut treaba la Baumax.
NOU
Imi aduc aminte de Arabesque. A plecat directorul zonal? Gata, 5 ron de fiecare, unu aduce lemne de la feronerie, unu se duce si ia micii, incingem un gratar frumos, si viata. Pe jar!
NOU
De principiu, facem orice altceva 🙂
NOU
Pofta buna!
P.S: Asa de mult imi plac articolele astea de la birou! :))
NOU
Arhi, uite asa mi-ai adus aminte ca nu m-am tinut de promisiune.
la micii aia, Lipseste Terapia aniversara, Platin 100. offoff, concediul asta la munte mi-a resetat creierul. sorry.
la inceputul saptamanii trimit marfa. unde sa o trimit? la adresa de birou sau acasa la tine?
NOU
acasa
NOU
te duci si tu la birou ca sa nu zici ca stai acasa ))
NOU
Pauzele mici si dese…cheia marilor progrese. Asta-i aici! Invidia din mine…ce vrei!
NOU
la mine la birou s-a baut tzuica 😀
NOU
Cat de tare. Doar tu esti in stare sa mergi la birou pentru un gratarel :))
NOU
Cred ca o sa mai folositi gratarul ala de vreo doua, maximum trei ori si va plictisiti de el. Va sta la loc de cinste alaturi de sandwich maker !
NOU
cei mai buni mici sunt cei de la METRO, micii BUCUR
NOU
Bem cafele , muncim ,mici inca nu am incercat , dar suna tentant 🙂
NOU
Daca stiam ca “lucrati” sambata, veneam si eu la “munca” 🙂
NOU
trebuie sa deschidem un srl ceva, ca prea se munceste cu spor la LeBureau
NOU
Hary, ostropel din cur de maimuta nu stiu sa fac dar stiu pe cineva care a dorit un platou zdravan de fudulii de porc. Mai sila de-atat nu mi-a fost in viata mea.
NOU
se ia o maimuta, i se taie capul, se lasa sangele sa se scurga, se decupeaza curul, dupa care se taie julien. hai ca de aici e usor
NOU
exact ca-n tacerea mieilor 😛
NOU
Impresia mea este ca vad o scadere in calitate a articolelor postate de cind te-ai mutat la birou.
NOU
e doar o impresie
NOU
Bai taica, dar aveti imaginatie nu gluma. N-am venit azi pe motiv de prea multa munca, dar lasa ca trece si asta si voi fi prezenta zilnic la semnarea condicii. Barbatul de-abia asteapta sa scape de mine.
NOU
Timpul este relativ… si voi face in asa fel incat sa se merite asteptarea!
NOU
Reteta
Ostropel de cur de maimuta in sos de rododendron
Maimuta trebuie sa fie femela si neaparat virgina.
Maimuta se taie, in momentul in care maimutei ii vine sa se baseasca. Nu dupa aceea. Este important sa prinzi basina in cur.
Maimuta se taie, se beleste si apoi se transeaza. Se decupeaza curul cu atentie, in asa fel incat sa ramana basina inauntru.
Mod de preparare:
Curul de maimuta se trage la tigaie cu ceapa si usturoi in ulei de maslina virgin.
Se stinge cu Grand Marnier si se stropeste cu vin rosu de Recas.
Sosul de rododendron – inainte preparat – se serveste separat in sosiera pe langa garnitura.
Este gata in momentul in care basina se umfla in cur aproape sa explodeze.
Curul se monteaza pe o farfurie plata, cu mare atentie, in asa fel incat basica cu basina sa fie orientata in sus.
ca si garnitura se serveste ardei capia la gratar imbalsamat in ulei de masline si crema din aceto balsamico di modena. Se asezoneaza cu niste cartofi la cuptor copti in coaja si sos din rododendron cules tanar.
In momentul in care se serveste la masa, se scoate capacul de pe farfurie si se elibereaza basina din curul de maimuta, folosind un obiect ascutit, de exemplu un varf de pla de maimuta de borneo.
Basina se elibereaza ca si un geyzir de Islanda, mirosul din curul de maimuta extra virgin este pe departe cel mai bun aperitiv incercat de mine.
Se serveste bere Terapia Platin, preferabil editia aniversara 100, cu 16 grade Plato.
Pofta buna!
NOU
Hary, este fabuloasa reteta. Nici dupa 10 Platin nu imi basea mintea asa ceva : )))
NOU
Carase, am si eu momentele mele…:-)))
Am in minte un proiect de carte de bucate, cu retzete mai neobisnuite…. Am pana acum vreo 20 de retzete originale, mai strâng câteva si le public. Pentru ca pot, nu de alta… :-)))
Si am nevoie de un fotograf talentat care sa facă poze felurilor de mâncare…
Știi pe cineva? :-)))
NOU
crivat stie sa faca food pics
NOU
Ar fi o mandrie pentru noi sa-ti pozam ostropelul de cur de maimuta.
NOU
Fotograful meu are țâțe. Si e femeie.
NOU
Hary, ceri bani pe drepturile de autor sau imi dai voie sa dau copy-paste la reteta ta? Am ras cu lacrimi cum n-am mai ras de-o saptamana.
NOU
Anamaria,
Reteta este o dedicatie pentru tine.
Poti sa o folosesti cum vrei tu.
NOU
Nu angajati si-un bucatar?
NOU
Tavi,
Vreau sa fiu sincer cu tine: da!
NOU
// Terapia Platin, preferabil editia aniversara 100 //
ce e cu editia asta? ati vandut 100 de sticle?
100 de ani sigur nu are
NOU
Ionel,
100 Sarje realizate.
NOU
Eu cred ca-ti trece repede cu biroul. Been there.. done that… back home 🙂
NOU
Veni, Vidi…pipi?
NOU
Tot despre mancari, fiti atenti incoa, intrebare dupe care trebuie facut un referat la psihologie (master):
“De ce rosiile sunt suparate pe Ketchup”
WTF!Cum vine asta? :)))
NOU
Moromete,
Tools of critical thinking, iti zice ceva?
NOU
Btw, cât dai pentru așa un referat? Sint bun la Rorschach….
NOU
O prietena m-a rugat sa o ajut cu niste referate. Zice ca si le-a facut si ea “dar nu stiu daca sunt atat de bune cum le faci tu”.
Eu sunt inginer mecanic, umblu cu lucruri concrete, nu ma incurc cu chestii abstracte. “Gargara” e unul dintre lucrurile pe care le urasc cel mai mult.
L-am intrebat pe Googu despre rosiile alea si vad ca e vorba de subiectele unui examen.
Ma depaseste total asa ca ma voi da 3 pasi inapoi.
NOU
recomand mustarul de la cremvustila. (borcan patrat).
cel mai bun.
NOU
la ala ma si refereamȘ)
NOU
Off topic- este trecut bine de miezul nopţii, eu stau pe net si ma gândesc ca sunt singura ciudată care face asta. Ce sa vezi, sunt 250 de vizitatori pe blocul tau acum 🙂
NOU
nightbirds
NOU
fus orar