Voi ce faceți pe la birourile voastre? Că noi ne-am luat niște mici de la Kaufland și facem un grătar. Din păcate, am uitat să iau muștar cu bobițe.
Blasfemie…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

69 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Sa aveti pofta !! PS frumos gratarul ala !!

  2. #4

    Asta e cruzime fata de alti oameni ai muncii.

  3. #5

    Nu faceti angajari!??:)))
    P.S. Noi nu muncim in weekend!

  4. #13

    Daca nu sunt pe jar facuti nu au niciun gust, la fel ca si strugurii la care nu poti sa ajungi…..fac si eu acasa si evident am si mustar. …imi canta matele mai ca vocea lu’ Tutu.

    La birou nu merge cu de astea…

  5. #14

    Tefal sau mai stiu e ce, e clar ca nu vor avea ever gustul mititeilor pe gratar cu carbuni. Am incercat in toate felurile mititeii din Kaufland (sper ca sunt vita si oaie), nu vor iesi decat cu o crusta pe deasuora si “cruzi” la interior.
    Abia astept sa vina vreme buna sa ies la gratar,mi-ai facut pofta. 🙂

    • #15

      Apropo, nu se pricepea mai bine Anamaria la asta?

    • #16

      anamaria nu vine in weekend, nu o lasa barbacsu singura cu noi

    • #17

      Corect. Sunteti ispititori. 🙂

    • #18

      Se vedea din poza ca Anamaria nu e cu voi.
      Ati ajuns la mici facuti la plita electrica la coltu’ mesei.
      Unde sunt ciorbele si fripturile din cursul saptamanii ? 🙁
      Unde sunt deserturile apetinsante ? 🙁
      Unde sunt gustarile de la 11.00-15.00 si 17.00 ? 🙁

    • #19

      baxt,
      sint convins ca Anamaria se pricepe mai bine la un ostropel de cur de maimutza, decat la mici pe tefal….:-)))

    • #20

      :))))

  6. #21

    Sigur nu o sa fie buni micii vostri, scrumul de tigara nu da gust bun.

  7. #24

    Foarte bine ca faceti gratar la munca! Hidosilor! :)))

  8. #25

    “ne-am luat niște mici de la Kaufland”

    Bine ca nu ati avut treaba la Baumax.

  9. #26

    Imi aduc aminte de Arabesque. A plecat directorul zonal? Gata, 5 ron de fiecare, unu aduce lemne de la feronerie, unu se duce si ia micii, incingem un gratar frumos, si viata. Pe jar!

  10. #27

    De principiu, facem orice altceva 🙂

  11. #28

    Pofta buna!
    P.S: Asa de mult imi plac articolele astea de la birou! :))

  12. #29

    Arhi, uite asa mi-ai adus aminte ca nu m-am tinut de promisiune.
    la micii aia, Lipseste Terapia aniversara, Platin 100. offoff, concediul asta la munte mi-a resetat creierul. sorry.
    la inceputul saptamanii trimit marfa. unde sa o trimit? la adresa de birou sau acasa la tine?

  13. #31

    te duci si tu la birou ca sa nu zici ca stai acasa ))

  14. #32

    Pauzele mici si dese…cheia marilor progrese. Asta-i aici! Invidia din mine…ce vrei!

  15. #33

    la mine la birou s-a baut tzuica 😀

  16. #34

    Cat de tare. Doar tu esti in stare sa mergi la birou pentru un gratarel :))

  17. #35

    Cred ca o sa mai folositi gratarul ala de vreo doua, maximum trei ori si va plictisiti de el. Va sta la loc de cinste alaturi de sandwich maker !

  18. #36

    cei mai buni mici sunt cei de la METRO, micii BUCUR

  19. #37

    Bem cafele , muncim ,mici inca nu am incercat , dar suna tentant 🙂

  20. #38

    Daca stiam ca “lucrati” sambata, veneam si eu la “munca” 🙂

    • #39

      trebuie sa deschidem un srl ceva, ca prea se munceste cu spor la LeBureau

  21. #40

    Hary, ostropel din cur de maimuta nu stiu sa fac dar stiu pe cineva care a dorit un platou zdravan de fudulii de porc. Mai sila de-atat nu mi-a fost in viata mea.

    • #41

      se ia o maimuta, i se taie capul, se lasa sangele sa se scurga, se decupeaza curul, dupa care se taie julien. hai ca de aici e usor

    • #42

      exact ca-n tacerea mieilor 😛

  22. #43

    Impresia mea este ca vad o scadere in calitate a articolelor postate de cind te-ai mutat la birou.

  23. #45

    Bai taica, dar aveti imaginatie nu gluma. N-am venit azi pe motiv de prea multa munca, dar lasa ca trece si asta si voi fi prezenta zilnic la semnarea condicii. Barbatul de-abia asteapta sa scape de mine.

  24. #46

    Timpul este relativ… si voi face in asa fel incat sa se merite asteptarea!

  25. #47

    Reteta
    Ostropel de cur de maimuta in sos de rododendron

    Maimuta trebuie sa fie femela si neaparat virgina.
    Maimuta se taie, in momentul in care maimutei ii vine sa se baseasca. Nu dupa aceea. Este important sa prinzi basina in cur.
    Maimuta se taie, se beleste si apoi se transeaza. Se decupeaza curul cu atentie, in asa fel incat sa ramana basina inauntru.

    Mod de preparare:
    Curul de maimuta se trage la tigaie cu ceapa si usturoi in ulei de maslina virgin.
    Se stinge cu Grand Marnier si se stropeste cu vin rosu de Recas.
    Sosul de rododendron – inainte preparat – se serveste separat in sosiera pe langa garnitura.

    Este gata in momentul in care basina se umfla in cur aproape sa explodeze.
    Curul se monteaza pe o farfurie plata, cu mare atentie, in asa fel incat basica cu basina sa fie orientata in sus.
    ca si garnitura se serveste ardei capia la gratar imbalsamat in ulei de masline si crema din aceto balsamico di modena. Se asezoneaza cu niste cartofi la cuptor copti in coaja si sos din rododendron cules tanar.

    In momentul in care se serveste la masa, se scoate capacul de pe farfurie si se elibereaza basina din curul de maimuta, folosind un obiect ascutit, de exemplu un varf de pla de maimuta de borneo.
    Basina se elibereaza ca si un geyzir de Islanda, mirosul din curul de maimuta extra virgin este pe departe cel mai bun aperitiv incercat de mine.

    Se serveste bere Terapia Platin, preferabil editia aniversara 100, cu 16 grade Plato.

    Pofta buna!

    • #48

      Hary, este fabuloasa reteta. Nici dupa 10 Platin nu imi basea mintea asa ceva : )))

    • #49

      Carase, am si eu momentele mele…:-)))
      Am in minte un proiect de carte de bucate, cu retzete mai neobisnuite…. Am pana acum vreo 20 de retzete originale, mai strâng câteva si le public. Pentru ca pot, nu de alta… :-)))

      Si am nevoie de un fotograf talentat care sa facă poze felurilor de mâncare…
      Știi pe cineva? :-)))

    • #50

      crivat stie sa faca food pics

    • #51

      Ar fi o mandrie pentru noi sa-ti pozam ostropelul de cur de maimuta.

    • #52

      Fotograful meu are țâțe. Si e femeie.

  26. #53

    Hary, ceri bani pe drepturile de autor sau imi dai voie sa dau copy-paste la reteta ta? Am ras cu lacrimi cum n-am mai ras de-o saptamana.

    • #54

      Anamaria,
      Reteta este o dedicatie pentru tine.
      Poti sa o folosesti cum vrei tu.

  27. #55

    Nu angajati si-un bucatar?

  28. #57

    // Terapia Platin, preferabil editia aniversara 100 //

    ce e cu editia asta? ati vandut 100 de sticle?
    100 de ani sigur nu are

  29. #59

    Eu cred ca-ti trece repede cu biroul. Been there.. done that… back home 🙂

  30. #61

    Tot despre mancari, fiti atenti incoa, intrebare dupe care trebuie facut un referat la psihologie (master):

    “De ce rosiile sunt suparate pe Ketchup”

    WTF!Cum vine asta? :)))

    • #62

      Moromete,
      Tools of critical thinking, iti zice ceva?

    • #63

      Btw, cât dai pentru așa un referat? Sint bun la Rorschach….

    • #64

      O prietena m-a rugat sa o ajut cu niste referate. Zice ca si le-a facut si ea “dar nu stiu daca sunt atat de bune cum le faci tu”.

      Eu sunt inginer mecanic, umblu cu lucruri concrete, nu ma incurc cu chestii abstracte. “Gargara” e unul dintre lucrurile pe care le urasc cel mai mult.

      L-am intrebat pe Googu despre rosiile alea si vad ca e vorba de subiectele unui examen.
      Ma depaseste total asa ca ma voi da 3 pasi inapoi.

  31. #65

    recomand mustarul de la cremvustila. (borcan patrat).
    cel mai bun.

  32. #67

    Off topic- este trecut bine de miezul nopţii, eu stau pe net si ma gândesc ca sunt singura ciudată care face asta. Ce sa vezi, sunt 250 de vizitatori pe blocul tau acum 🙂