Tot vreau de cateva zile sa scriu ceva, si tot uit.
Vreau sa multumesc tuturor celor care au contestat calitatea prestatiilor mele, calitatea videourilor, jenibilitatea sau penibilitatea actiunilor mele, si au decis sa imi dea o lectie si sa faca ei filme profesioniste, in care sa demonstreze cum se face treaba.
Dragii mei, nu ati facut decat sa imi intariti credibilitatea si valoarea. Cam tot ce ati facut se situeaza cam cu 3 clase sub orice a fost pus pe arhi.tv. Nu ati facut decat sa demonstrati, in locul meu, ca sa faci video nu e chiar usor si la indemana tuturor. Si chiar daca sunt gunoaie, sau cum le denumiti voi, prin bloagele proprii, bloage de certa valoare (sic!), acele gunoaie sunt mult peste orice ati produs, produceti sau veti produce voi vreodata.

In concluzie, multumiri adanci epigonilor mei.

PS: Desigur, le multumesc, la modul foarte serios, si celor care au criticat constructiv, si sper ca au observat ca am luat in seama fiecare critica serioasa, si am incercat sa imbunatatesc.

[tags]arhi, arhitv, epigoni[/tags]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.