• Ţin să mulţumesc ProTV-ului, din sufletul meu mare şi frumos, pentru că mi-au explicat că filmul Ocean`s Twelve se traduce în rromână Unsprezece şi unu. Nu m-aş fi gândit în viaţa mea că poate fi tradus astfel.
  • Sunt exagerat de curios, de câte ori va mai da Antena 1 filmele cu Mărgelatul, Pistruiatul şi alte filme de succes din vremea de mult apusă a lui Gheorghe Gheorghiu Dej. Nu de alta, dar mă gândesc că după primele 100 de reluări, se toceşte Betacamul.
  • Fanii lui John and Kate plus 8, actualmente kate + 8, probabil nu ştiu că doamna Kate, această eroină a micului ecran, şi-a tras-o cu badigardul, de aia şi-a luat John lumea-n cap. Nu de alta, dar am văzut nişte comentarii despre cât de porc e John şi cum a lăsat-o el pe Kate de izbelişte cu copiii.
  • Se zvoneşte că Intactul va scoate o emisiune de succes, care să rivalizeze cu Românii au talent. Desigur, la emisiune vor participa doar vedete autohtone de succes, care ne vor demonstra cât sunt de bune la aşa ceva. rromânii vor aplauda cu talent, din tribune.