Cetățeni, ședeți cuminți la locurile voastre. Mugur Mihăescu, acest erou al operațiunii antivax, acest vârf de lance al luptătorilor pentru drepturi și libertăți, această flamură a armatei celor mulți și inteligenți, acest port drapel al revoluției google…este vaccinat anticovid. De aia era liniștit și relaxat între turmele de proști. Pentru că îl durea în cur, el lupta să își țină restaurantul Saint Patrick, din centrul vechi, deschis.

Ați zice că e ceva trist că atâția idioți au fost păcăliți și au ajuns în spital sau au murit, datorită venalității și voracității acestui măscărici, așa cum e în cazul copiilor morți din cauză că mămicile lor cretine ascultă la vaca de Olivia Steer, care are, și ea, copiii vaccinați.

Dar nu. Pentru că aici este vorba de persoane majore, care au ales în cunoștință de cauză, știință vs un idiot măscărici de la tv. Așa că trecerea lor spre veșnicele tărâmuri ale vânătoarei e binevenită.
Cu câți mai mulți antivaxeri, cu atât mai puțini antivaxeri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.