reclama.JPGPornind de la print screenul de mai sus, in care vedem un site care garanteaza 47 de minute de sex, si constatand ca eu, la venerabila mea varsta, as putea sa le dau lectii celor ce dau lectii, pentru ca 47 de minute rezistam la cand sufeream de ejaculare precoce, , m-am gandit sa fac un mic ghid de ejaculare prematura.
Bun. Deci un sex rapid se face in graba, asta e clar.
Asa ca, nu mai pierde timpul cu saruturi si mangaieri. Nu fac decat sa intarzie actul sexual in sine, si exista sansa, desi redusa, de a-i face placere si ei, lucru interzis pana si de biblie, pentru ca femeia e autoarea pacatului originar, si trebuie sa sufere.
In pat, uite-te la ea si minuneaza-te cat e de frumoasa. Mira-te de miracolul sanilor, si intra in extaz cand dai de muntele lui venus, cu a sa intrare. In timp ce faci mirarile astea, strange puternic din buci. Ajuta prostata sa trimita mai repede semintele pe canal.
In clipa cand esti inauntru, nu sta. Da repede din fund, nu te opri, nu sta, nu te intreba daca ii place sau nu. Tu ai un tel, si trebuie sa il atingi. E de preferat sa te gandesti la femei celebre in timpul asta, gen Pamela Anderson, Paris Hilton, Britney Spears, Nicoleta Guta sau Denisa.
Nu, nu trebuie sa te abtii. Cum simti ca da sa vina, urla tare „I’m cumming, babe”, ca asa ai vazut tu pe MTV, si revarsa-te ca un vulcan noroios. Cu cat ejaculezi mai la distanta, cu atat mai tare esti. Incearca sa o atingi pe fata. E misto.
Desigur, postludiu nu stii ce inseamna. Asa ca nu te gandi la chestii de astea gen sa o iei in brate, sa o mangai, sau alte labarisme de gen. Tu iti tragi chilotii pe tine, si te duci repede la calculator.
Trebuie sa bloggezi si despre asta.