Continuăm cu povestirile prietenei mele, Sofia.

Am crescut intr-o familie frumoasa. Tata imi citea, mergeam cu bicicletele, mama imi cumpara orice rochita voiam si ma ajuta la teme, bunica ma astepta acasa de la scoala cu mancare calda.

Dar poate cel mai frumos era cand ne uitam la desenele Disney. Copilaria mea a fost frumoasa, am inteles intr-un mod cat se poate de natural ce inseamna familie, prietenie, onoare si cel mai important… ce e dragostea. Am trecut de adolescenta si cu timpul mi-am format o opinie: daca iubesti, nu inseli.

In primul an de facultate l-am cunoscut pe el. Conexiunea dintre noi a fost atat de puternica incat am ramas impreuna inca din acea noapte. Nu imi aduc aminte de vreun moment in acei cativa ani in care sa nu fi simtit fiori cand ma saruta, iar cand ma lua in brate eu eram dintr-odata mica si in siguranta.

Pana sa ma cunoasca pe mine, el nu credea in relatii, i-a fost greu sa accepte ca s-a trezit intr-una. Pentru el, monogamia era o poveste inventata pentru femei si ca omul din fire e bigam. El e o persoana care din perspectiva jobului calatoreste mult, atat in tara, cat si afara si e, sa spunem, o persoana cunoscuta. Si cum de ani de zile a trait ca un veritabil don juan, i-a fost greu sa se opreasca.

M-a inselat de multe ori, iar eu am un al 6-lea simt foarte bine dezvoltat, stiam chiar daca era la sute de km distanta. Au fost momente cand eram atat de depresiva si ma simteam atat de singura, incat, desi il iubeam cu adevarat… l-am inselat si eu.

Trezita in situatia asta, intreg universul meu s-a prabusit, nu mai intelegeam nimic. Am crescut cu credinta ca daca iubesti nu inseli, iar, atat eu, cat si el faceam fix opusul.

Inainte sa sariti la gatul meu si sa imi spuneti ca de fapt nu il iubeam si/sau ca el nu ma iubea, va spun sincer ca nu era deloc asa. Dragostea e atunci cand cunosti pe cineva si corpul e de acord cu mintea si totul explodeaza intr-un singur sentiment. E o nebunie plina de endorfine, de pasiune, de dorinta, de siguranta, de frumusete. Dragostea e un moment unic in viata, e mereu altfel, e graduala. Creste si simti ca vrei mai mult si mai mult si ca nu poti trai fara, e ca un drog perfect legal, un extaz suprem. Asta simteam. Si totusi l-am inselat.

Atunci am realizat ca dragostea nu are de-a face cu sexul.

Eu sunt Sofia si inca imi caut dragostea, o caut in orice fiinta imi trezeste interesul, fie barbat, fie femeie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.