Motanul familiei s-a îngrășat. Pentru că e leneș, doarme toată ziua și nu vrea să mănânce variat deloc, nu acceptă decât mâncarea lui de bobițe și atât, altceva nimic. Așa că l-am trecut la dietă, o mânuță de bobițe dimineața, o mână de bobițe seara, nimic între, ca să aducem băiatul la nivelul fit care l-a consacrat.

Și azi dimineață m-am prins de ce motanul meu e gras ca o căpșună, în continuare, deși e la dietă.
M-am trezit azi pe la 6, că deh, vârsta. E soacră-mea la mine pentru câteva zile. O aud ieșind din dormitorul ei, să meargă la baie. Max, pe hol, tragic MIAAAAAAAAU, MIAAAAAAAU! Se aude mâna intrând în pungă și turnând bobițe în castron, după care Max clefăind de zor cranț cranț.
Ora 7. Se trezește nevastă-mea. Iese în hol. Max, MIAAAAAAAU, MIAAAAAAAU! Se aude mâna cum intră în pungă, castronul, același Max clefăind de zor.

Practic băiatul profită de trezirile matinale diferite și mănâncă dublu. Acum realizez că probabil asta face și seara, golește repede castronelul, după care cel care trece pe acolo, îl vede gol, îl compătimește și îi mai dă o mână de mâncărică.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.