Ați observat vreodată că războiul ne dezumanizează brusc și uităm toată educația, tot ce am învățat și ne-am băgat în reflex de-alungul unei vieți? Soldatul inamic e un orc, e un ucigaș, e un criminal, merită ucis și toate alea. Până când îl cunoști personal pe soldatul ăla, îi vezi viața de dinainte, îl vezi râzând și fericit, plin de viață.
După care îl vezi mort.

Instagramerul @drema_di era un tânăr frumos, fericit, cu o viață fericită, cu prieteni, cu copii, cu petreceri, tot ce trebuia să aibă un tânăr de vârsta lui.

După care a venit Putin, i-a umplut capul cu mizerii și l-a trimis să moară, mușcând țărâna, pe pământ străin, pentru visele lui de mărire. Nu, vina mare nu este a lui @drema_di. El doar a murit.

Cel ce încă nu e mort, Putin, este cel vinovat de moarte lui.
Nu pot să zic Dormi în pace. Probabil a ucis oameni, la fel de nevinovați ca și el. Poate și el a ucis civili, poate și el a ucis oameni neînarmați. Poate.
Nu știu ce să zic. Doar am o tristețe nemărginită care nu se liniștește cu nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.