Ieri, poate singura sa prietenă, încă din vremurile în care făceau împreună o emisiune de divertisment, l-a abandonat, și asta în mod public.
Sunt absolut convins că acesta e motivul pentru care și-a închis pagina de facebook, la distanță de câteva ore. E trist să realizezi că în viață nu mai ai nimic, decât banii murdari pe care i-ai făcut și basculantele de rahat pe care le-ai înghițit.

În rest, ești singur.
PS: Mai terminați cu pagina suspendată a lui Firea. Fătătoarea își închide pagina de fiecare dată când e un eveniment de acesta, că nu poate să șteargă toate înjurăturile. O redeschide după aceea.

Am primit un mail de la cei ce păcălesc lumea pe facebook că vorbesc cu teo trandafir, punând tot felul de aberații cu salvați copiii de cancer, ia-ne doamne durerea noastră și alte căcaturi, în care sunt amenințat cu diverse. Hehe, deci Smart Activity SRL este de fapt mizeria care face chestia asta?

Adrian Vrauko

Buna seara,
Va scriu in legatura cu articolul publicat pe blogul dumneavoastra in care distribuiti o informatie total falsa despre Teo Trandafir ( arhiblog.ro/mirciulica-fost-abandonat-toata-lumea/ ).

Va informez ca pe pagina de Facebook Teo Trandafir nu a fost postat acest mesaj si va rog sa corectati articolul dumneavoastra.

Smart Activity SRL, in calitate de detinatoare a drepturilor de imagine ale doamnei Teo Trandafir, se considera prejudiciata si in cazul in care nu dati curs solicitarii noastre vom demara procedurile legale de recuperare a prejudiciului.

Va multumesc,
Adrian Vrauko