groparu

Dacă îmi place mie de ceva la colegul Groparu este determinarea și încăpățânarea. Dacă a apucat ceva cu dinții, apăi tată, nu mai dă drumul, ferit-a sfântul. Așa a făcut cu filmul ăla al lui, căruia nu îi dădea nimeni nicio șansă și acum face săli pline prin cinematografe. Așa a făcut și cu furtul intelectual pe care l-au făcut porcii de la radio, Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

Dacă nu știți despre ce e vorba, porcii Mihai Morar și Daniel Buzdugan și-au însușit un text de-al lui Groparu, pe care l-au citit la radio ca și cum le-ar fi flatulat lor mintea fix atunci chestia aia. Fără să ceară voie, fără menționarea sursei, fără nimic.

După vreo 4 (patru) ani de cercetare, poliția a dat neînceperea urmăririi penale, cum că nu ar exista elementele constitutive ale infracțiunii. Doar că herr Groparu a atacat în instanță decizia polițiștilor și iată că un judecător a decis că polițiștii românii doar s-au făcut preș în fața porcilor de la radioul cu nume de iaurt.

Prin urmare, porcii Mihai Morar și Daniel Buzdugan vor fi din nou cercetați pentru infracțiunea de furt intelectual.
pam pam!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.