După dezamăgirea avută cu Steaua, mi-a fost greu să mai ţin cu vreo echipă. După ce ţii o viaţă cu nişte culori, nu prea poţi să schimbi macazul imediat.
Dar cu timpul, să zicem că am trecut peste problemele cu mioarele şi am fost pus în situaţia `bă, dar noi cu cine ţinem`?

Prima opţiune a bloggerilor, din ce văd eu, e Barcelona. Abundă twitterul de gooooool Messi, fantastic, ce joc fenomenal, etc. Eh, nu pot, inima mea nu are cum să ţină cu Barcelona, deşi are culorile Stelei. Nu mă atrage, mi se pare o echipă arogantă, de multe ori fără motiv. Iar Messi pe mine chiar nu mă impresionează cu nimic.

În schimb, dintotdeauna mi-a plăcut Real Madrid. Poate nu din motivele cele mai sportive, pentru că mie a început să îmi placă Realul de când a ajuns Iker Casillas la ei, când avea vreo 17 ani, dacă mai ţin bine minte. Şi m-a ajutat să îmi placă şi jocul şi devotamentul lui Raul. Şi alegerea făcută de Figo. Multe lucruri, care nu sunt neapărat fotbalistice.

Aşa că atunci când UniCredit mi-a oferit posibilitatea de a ajunge la semifinala UCL, în cazul în care în acolo ar ajunge Realul, alegerea nu a fost foarte grea şi am zis DA imediat.
Problema e că acum nu mai ţine de mine să ajung acolo, ci de voi, grupul de comentatori din spatele arhiblogului. Pentru că voi trebuie să vă înscrieţi aici şi să vă alegeți echipa preferată, iar dacă Realul strânge cei mai mulți fani, 3 dintre voi veți merge la semifinala UCL, cu toate cheltuielile plătite de către UniCredit Țiriac, inclusiv masa.

Normal, dacă dintre voi sunt și unii care țin cu celelalte echipe care luptă pentru un loc în semifinală, adică FC Barcelona, Inter Milano, Tottenham Hotspur, Schalke 04, Şahtior Donețk, Chelsea sau Manchester United, puteți să vă alegeți echipa preferată. La urma urmei, e posibil ca Barcelona să aibă mai multe șanse și mai mulți suporteri. Dar dacă alegeți Realul și Realul strânge cele mai multe voturi, vine și subsemnatul cu voi la meci :mrgreen:

Deci, hai la meci cu ARHI.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.