Ieri mi-a venit fratele de peste mări și țări, de asta nescriind nimic până acum, fiind ocupat. Partea bună e că am reușit să mă țin de abstinența mea auto impusă. Partea proastă e că am dormit 3 ore, pentru că fiul s-a obișnuit să se trezească la ora 6.30, iar soacră-mea a decis că e timpul să ia o pauză și a plecat pe la cășile ei.

În fine, divaghez. Cert e că, la prima oră, ce face un român care stă în america 9 luni pe an și tocmai a descălecat în bucurești?
Se duce la Dristor Kebab, să își ia o șaorma cu de toate.

Eh, aici avem un bai. Pe lângă faptul că șaorma de vită, singura șaormă care merită mâncată, după umila mea părere, era extrem de greasy, lăsându-ți seu pe cerul gurii, mai avea un defect.

S-a scumpit. Iarăși. 23 de lei o șaorma la lipie. DOUĂZECI ȘI 3 DE LEI? aproape 8 dolari?
Never again.

dristor

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

132 comentarii Adaugă comentariu

  1. pai de unde crezi ca vine milionu de iepuroi profit ?

  2. #2

    La 24 de lei iti iei un platter cu vita din Springtime de nu il mananci unul singur.
    PS, Incercat la Springtimeul de pe kisselef cand am fost la Antipa in we 🙂
    La noi in Pitesti shaorma e 9 lei lipia mare. Dar nu prea gasesti de vita, e drept.

  3. genin ruleaza fin. nush de ce insista lumea sa manance cacatu ala de dristor

    • #6

      care ma, genin de la floreasca? aia de am aruncat saorma la gunoi, de proasta ce era?

    • #7

      Un coleg a facut toxiinfectie alimentara dupa ce a mancat shaworma de berbecut de la genin…

      Arhi, daca tot iti faci veacul in Pantelimon metropola, poti sa incerci shaworma de la Turcu. E la capatul troleului 69 :)) app de gara obor si mai e o shawormerie “la pasha” in intersectia dintre baicului si pantelimon…evident, cand ai drum pe aici. Toti au preturi decente si portiile fooarte mari (abia pot sa mananc o lipie mare). Eu consum des mancare de la ei, locuind la doi pasi, si nu am observat sa faca magarii.

    • #8

      el bosso, eu prefer sa mananc o portie mica, dar gustoasa, decat chestii uriase. una din metodele cu care am slabit 20 de kile.

    • #9

      Bai, la Genin depinde cine ti-o face. Si eu o consider cea mai buna saorma, insa in jumatate din dati (!!!) a fost gunoi.

    • vezi ca si-au revenit, s-au dat iar pe brazda. sosuri bune, saorma la fel. daca nu, la haleala, la calif. oriunde e mai ieftina si mai buna decat gunoiul de la dristor

    • #11

      am fost saptamana trecuta la genin. sa ma phoot pe el, in viata mea nu mai mananc de acolo. mi-era foame de crapam si a trebuit sa arunc shaorma la cos

    • #12

      la Dristor nu am mai mancat lipie de cand au bagat bagheta aia. deloc. pot spune ca bagheta amestec ma coafeaza. oricum, nu mananc decat de 3-4 ori pe an, maxim.

    • genin e o mizerie de saormerie 🙂 cativa colegi de-ai mei au facut toxiinfectie dupa ce au mancat de la ei…
      cu toate astea, de vreo 2 saptamani a inceput iar sa vina lumea la pranz la ei. probabil s-au facut angajari noi in zona

    • #14

      Au si mica:)) eu mananc foarte mult si d-aia am zis ca e consistenta(daca ma satur eu, se satura oricine)

  4. Încearcă altă șaorma. De la “Haleală” (gara de nord sau centrul vechi). Am auzit că și la “Calif” e bună.

    • la Haleala bun. da nu mai au praf iute

    • #17

      la haleală foarte bun, dar scump.
      la gară arată cam ghenă și nu prea au sosuri mare parte a timpului, iar în centrul vechi e hazna de centrul vechi

    • #18

      tocmai asta-i treaba, la gara e cea mai buna din bucuresti, in centru vechi e o mare tzeapa si la gramaj si la gust , alt target. Intotdeauna mananc de la gara .
      Dristor e bun si ieftin ala de la Budapesta, ( aia la dristor e chiar naspa acum ) , in Tei mai e Sanli – genial, A la Turca pe Stefan colt cu Lizeanu, si mai ai la Obor in spate la Altex una cu o multitudine de sosuri , nu stiu cum ii zice dar e chiar la trecerea aia depietoni la parter la bloc.

  5. #19

    Incearca Socului 😀 yumm yumm (la stadionul national)

    • #20

      Las ca incerc eu, ms de pont, ca joi sunt la meci. Am bilet pe la intrarea E de pe Socului.

    • #21

      vai, deci mor, aia de la socului e dementiala. Odata am intarziat la sedinta cu parintii ca ne am dus sa bagam in noi ca spartii,fi miu invatand in liceul ala lipit de saormerie. E super buna.

    • #22

      Luati pui shanghai de la Socului. E la fel ca si shaorma lor clasica dar aveti felii lungi si groase din piept de pui in loc de bucatele maruntite de carne. Toti apropiatii care au incercat puiul shanghai de la shaormeria Socului au renuntat la shaorma in favoarea lui.

      Au doua locatii: Stadionul National sau biserica de la Delfinului.

    • #23

      Subscriu, Socului mi se pare cea mai misto dintre toate!

    • #24

      Vaaaaaai, dar ce pisicuta draguta.
      Ti-am zis ca am si eu un motan? O frumusete! Putem face schimb de experienta in materie de pisicute. Arhi e mai nou intr-ale pisicitului, rog sa se abtina. :))

  6. #25

    Frate mai mare sau mai mic? Poze?

  7. #30

    ahaha, welcome 2 the club. io mi-am luat talpasita de la Dristor de mult, preturile sunt nesimtite.

    plus ca singura saorma de vita care merita mancata la orice ora e aia vizavi de liceul Hasdeu, de la intersectia Ferdinand cu Mihai Bravu

    saorma de vita de la Dristor e carton feliat

    • #31

      cum bai 23 de lei?? ps: am fost azi pe la tine. sa nu te spetesti de atata munca

    • #32

      +1 Alioja.
      La Iskender e cea mai buna de vita.

    • Degeaba e buna saorma de la Iskender, daca eu pe la Iancului trec de doua ori pe an.

      In alta ordine de idei – de 23 de lei mananci un pranz, si te saturi. E ok. Poate n-ai cumparat covrigi in ultima vreme, sa vezi aia cat costa :))

    • #34

      Da, da…la iskender e buna, dar mi-e lene sa merg pana acolo

    • #35

      @Alexandru>>

      cata lene sa ai mah sa te duci de pe Elev Stefanescu pana la Ferdinand? adica, cat faci? 3 minute mers pe jos?

      :)))))

    • #36

      Chestie de gust.. eu de la Iskander nu mai iau neam…

    • #37

      @Gabs>> pai exact de GUST e vorba :D:D:D

      intre Iskender si Dristor e distanta astronimica, vorbind de vita.

      La pui Dristor sunt mai buni, dar nu mai buni ca si Calif

    • #38

      Pai am la 200m de mine pe turcu, pasha, marius :)) si la ultimul imi fac si cumparaturile zilnice.

      N-am mai mancat shaorma de o luna cred, mai bine iau niste cotlete de banii aia si gatesc ceva bun.

      Tu cata lene ai de nu te-ai miscat de la tine pana pe stefanescu sa iei cartea?:)) m-am si oferit sa ti-o si aduc…

    • #39

      cea de la iskender mi se pare un pic cam fada.calif e o varianta si pentru cei care mananca mai sanatos,au lipii integrale si alte nebunii.da’ pentru mine campioana e clar cea de la intrarea in stadion,parca socului se numeste.

  8. #40

    Eu imi iau meniu bagheta pui, de la Dristor Budapesta mostly, la 20 de lei este super rezonabil, n-am avut in viata mea neplaceri cu gustul carnii sau al celorlalte ingrediente, dar mi-am luat odata de vita si era intr-adevar carnea destul de plina de zgarciuri. In plus, am impresia ca preturile difera la fiecare ” filiala ” Dristor, dar nu inteleg de ce .

  9. #42

    Da mancati mah o ciorba, un pilaf ceva… mai lasati kkturile astea de saorme… ( ca sa nu zic de salate etc 🙂 )

  10. #43

    Mai bine luati niste mici de la Cocosatu. In alta ordine de idei, aseara studiam harta geografica a Romaniei. Si credeti c-am observat. Romania e ca un trup exact. Capul suntem noi, ragatenii,adica Muntenia si Dobrogea. Spatele,coloana vertebrala vine Moldova si Bucovina. Pula e Oltenia. Si cine credeti ca e curu? ARDEALU impreuna cu BANATUL. Si uitandu-ma atent pe harta,stiti unde vine exact gaoaza acestui cur? Exact la CLUJ frate. Uitati-va pe harta daca nu ma credeti :))

    • #44

      epic, bravo

    • #45

      vezi ca regatean vine de la regat. de la regatul initial al romaniei. adica moldova (minus bucovina) + sud (sau valahia, tara romaneasca sau cum vrei sa-i zici, inclusiv dobrogea).

    • #46

      PS
      ce cur frumos are romania! (si nu-s ghei, romania e femeie, se stie)

  11. #47

    La Dyno’s, intersectia Calea Vacaresti, les connoisseur sunt in tema, cu 24 de lei iti iei o ciorba de burta/pui/vita/a la grec + felul 2 mancare gatita

    • #48

      dupa ce lipsesti 9 luni din tara si vii cu pofta de saorma de acasa, sa vezi cu cata simpatie o sa ii privesti pe inteligentii care iti recomanda ciorba a la grec

    • #49

      “saorma de acasa ” 🙂
      Ideea era ca dupa 9 luni afara, poate ii era pofta de sarmale,de ardei umpluti, de o fasolica cu carnati care merge ca focu’ cu niste gogonele si putea incepe cu o ciorba de burta

    • Fasolica cu carnati, ardei umpluti si gogonelele ii poate mananca chiar la… mama acasa. Exotic, nu?

    • #51

      @jerome – nu face misto, expresia e corecta 🙂
      Shaorma gasesti pe peste tot in lume insa e facuta altfel, doar in Romania si Bulgaria se pare ca se face cu cartofi prajiti, ketchup si maioneza in interior. De ex aici libanezii fac lipie, sos de iaurt, carne si tot felul de legume in ea, nici nu seamana cu aia “de acasa”

    • #52

      @bigbear
      Da domnle, ai dreptate.
      Eu nu sunt cu shaorma da’ m-ai facut curios si am gogalit.
      Diferentele sunt imense intre cum se face shaorma in diferite tari.
      Pe bune ca zici ca e cu totul alt fel de mancare

    • #53

      pai saorma si kebabul sunt noua mancare nationala, ca si in anglia. sarmalele sunt pe faras, ca fish&chips, tot in anglia.

  12. Shaorma de vita de la Dristor cred ca e facuta si cu toping de carton. Mi-am luat de doua ori (a doua oara doar ca sa verific daca nu mi s-a parut) si in nicuna din dati nu mi-a placut. In schimb, pe cea de pui, daca o faci combinata (piept cu pulpa) poti sa scoti ceva bun din ea.

  13. Si sifonu? Cat e sifonu?

  14. #56

    6 lei la delfinului, în sensul giratoriu. atâta dai, de atâta mănânci!

  15. #57

    Mie imi place shaorma de la Calif (Iancului), si de la Dinner Food (Cora Pantelimon, Auchan Titan, etc., poti incerca ca-i langa tine). Acum depinde de fiecare, la Calif e mai orientala ca sa zic asa, iar la Dinner e mai mainstream, are si praf de curry.

    • #58

      nu suport curryul

    • Saorma cu praf de curry? Si inventatorul nu a fost inca impuscat in genunchi si lasat sa moara in desert?

    • #60

      @Arhi>> saorma de la Calif e DE-MEN-TI-ALA. E singurul loc din oras unde au Dil Kebab, minunatia aia facuta cu lipii facute de ei, in care se pune cascaval pe langa carne si legume coapte (care sunt muuult mai gustoase decat varza aia de 3 lei tona), si se pune apoi pe grill sa se topeasca cascavalul ala…..balesc chiar acum :))))

      plus ca, check this out: Saorma LA FARFURIE de pui e 20 de lei !

      De vita de vreo 24, si e mult mai mare ca cea de la Dristor, iar gustul e mult mai ok

      dar eu iti recomand Dil Kebabul, ala e forta, eu mereu imi iau cu extra cascaval, in total 15 lei. fff decent

    • #61

      bai nea, nu as merge pana la iancului ptr o saorma nici daca ar depinde viata mea de asta

    • #62

      test

    • Test -maie este si in the old center.
      Zvonurile ziceau ca ar avea livrare, dar eu n-am gasit pe nicaieri asa ceva.

      De asemenea, da, zona Iancului este de tot rahatul, mai ales ca e in santier.

    • #64

      E mai aproape ca Dristor 😀

    • #65

      decat*

    • #66

      E buna cea cu curry de la Auchan dar angajatii aveau o problema majora. Absolut niciodata nu se foloseau manusi acolo si toti shaormarii lor puneau mana pe bani dupa care isi bagau degetele in mancare chiar sub ochii clientilor. Stiu ca in primii doi ani nu aveau in reteta shaormei castraveti sau ceapa si se bazau mult pe sosul de curry. Am mancat o perioada de la ei, dar nu o sa mai trec niciodata peste faza cu mainile pline de microbi in mancarea mea. Pacat ca am observat prea tarziu faza.

  16. #67

    De ce toata lumea se duce la dristor? Shaormeria din Izvor e mult mai buna, o shaorma mamut iti ajunge 2 zile…

    • #68

      pai … e mai buna sau e mai mare? Hotareste-te 😀

    • #69

      Porcaria aia ieftina? Zi-mi doar ca trollezi

  17. Cînd vii prin Brașov, în Piața Teatrului se bat trei sau patru șaormari. 10-12 lei șaorma.

  18. Serviciul meu e langa un mall. In mall e un dristor. Saorma de vita la meniu – in lipie, cu o portioara de cartofi si ayran – 24 de lei (era 19 inainte, fix doua bonuri de masa). Avantajul este ca in timpul orelor de masa este trafic intens, deci carnea nu are timp sa se sleiasca pe tepusa (de asemenea, nu pun sos si cartofi inauntru pentru ca se transforma totul intr-o mazga cleioasa).

    …dar la saorma tot Califatul ruleaza.

  19. #72

    …23 lei si e cât un corn 7days. Au reusit sa le faca mai mici ca cei de la Sping.

    Am luat acum 3 zile două mari, vita-oaie de la Socului – Arena nationala. Le-am cantarit si impreuna aveau 2 kilograme fara cateva zeci de grame. Ceva in genul cum facea si Dristor acum zece ani. 😉

    • Ce.Dracu.Faci.Cu.Un kil.De.Saorma?!!
      Inseamna trei portii de mancare, ffs!

    • #74

      Te saturi!?! Alternativa ar fi 2-3 “cornulete” de la Dristor

  20. #75

    La mine Dristor e pe primu’ loc (si aici subliniez ce-a zis altu’ mai destept: nu vreau sa fie uriasa, eu merg pe gust. Si-ntotdeauna de vita sau berbec) dar da ! scumpa !

    Am incercat de 2 ori la Genin. Prima data mi-a nechezat berbecutu-n stomacel indiferent de cu cata Fanta ii dadeam in cap. Iar a 2-a, pot sa jur ca sosul din ea a fost scapat pe jos si apoi adunat cu farasul si aruncat peste carne…. Deci… pt mine Genin, ce n’est pas.

    Chiar ma intereseaza ceva gustos, ceva sa-mi alinte limba, inima si stomacul… Va rog, recomandare pana diseara la masterchef. Poate fi oriunde intre mosilor si dristor !

    • #76

      Bai nush, dar din review-urile din topicul asta asa mi s-a facut o greatza de shaorma de nu va zic. (mazga cleioasa, topping de carton, sos scapat pe jos, etc)

    • #77

      Calif (Iancului) si Iskender (Ferdinand)

      Won’t dissapoint you

    • #78

      Deci, da ! am fost la iskender.
      Smecheria lu’ Salam laveta cu care stergea sub carnea de vita… cred ca e singura laveta de la inaugurare.
      Dar mi-a pus ierburi p-acolo, smecherii, nebunii, a fost chiar buna. Cu o greata-n freza lui de om tatuat. pfuaileeee…
      multumesc de recomandare (mi-am dat seama tarziu ca Calif – intended e tot aia cu Divan)

  21. #79

    Genin inca rulz, chiar daca nu mai au berbecut. Si e ieftin. Da, aia din Floreasca.
    Si mai e Calif (centrul vechi si Iancului), de mare anvergura gastronomica.

    • #80

      Calif it is ! ce sa-mi iau de-acolo ?

    • #81

      La Calif Iancului au si mancare gatita. Incearca dil kebap 🙂

    • #82

      @Fane dil Kebap, cu extra cascaval.

      daca ti-e foame, ia ceva la farfurie, e cat o lipie la dristor

      si ciorba aia de linte e fff smechere, merita incercata

      si budinca aia d orez e buna

      p.s. vezi ca orice client care mananca acolo are un ceai negru din partea casei. si, daca esti amator de ceai, o sa ii placa

  22. #83

    Ajung si eu in Romania in Iunie. Am sa incerc saorma sa vad cum e.

  23. #88

    Calif ftw (si la Iancului, si in Centru Vechi). Sa incercati dil kebap.
    Recomand si Iskender, dar si Marius de pe sos. Pantelimon.

    • #89

      mie aia de la marius mi s’a părut banală. nimic special.
      mai era o șaormărie pe lizeanu, aproape de intersecția cu ștefan cel mare. cea cu vită mi s’a părut foarte bună, 16 lei parcă. nu știu dacă mai funcționează.

    • #90

      la marius au un sandwich la 10 lei foarte bun, cu de toate 🙂

  24. #91

    A la Turca FTW!

  25. #92

    mi-ai declansat o ploaie-n gura, d-aia cu tunete si fulgere … mie-mi place la shaormeria aia vis-a-vis de marriot. 🙂

  26. #93

    Mai e șaorma de la gară. Nu știu cum îi zice, aia de pe Duca. Excelentă.

    • #94

      La haleala ii zice, dar s-a stricat in ultimul timp. Cum s-au cam stricat toate… Nu prea mananc shaorma, dar acum o luna am mancat una buna la Socului, cand o sa mai am pofta o sa incerc tot acolo. Inainte mancam lunar sau chiar mai des de la gara, dar au stricat gustul si cantitatile… Iar Dristor… well… astia-s un fel de Subway.

    • #95

      Excelenta atunci cand nu e jumatate cartofi si varza. 🙂
      Pacat, pe vremuri era chiar ok.

  27. #96

    Calif e za bets.
    Iar budincile la desert sunt cireasa de pe tort!

    Off: Mai studiaza sa inveti cum sa-ti intampini rudele cand vin in vacante din strainatate.
    Sambata trecuta, la 12 noaptea cand a aterizat rata cu studenti de la Amstredam s-a incins chiar in fata la aterizari o chermeza cu mici si bere de numa-numa.
    🙂

    • #97

      fratele meu are 33 de ani si e middle management la ceva compannie americana. not mici and chermeza:)))

    • Deci saorma e mancarea corporatistului!

      ~badumtss~

  28. Recomand cu caldura Calif. Maxi Dil de pui cu extra cascaval, fara ketchup, fara castraveti murati. E un deliciu… Pret 14 lei

  29. #100

    Ba, bogati oameni traiesc in Romania aia.
    In cel mai scump oras din Germania, aka München: 4.50 euro un Dürüm, 4.00 un Döner, 6.00 un Döner la platou. Bun, n-ai cartofi prajiti, turcii astia, ai dracului, pun numai cuscus si buruieni.

  30. #101

    daca aduni toate comentariile iese de un ghid al shaormei in capitala 🙂

  31. #102

    E prea timid pentru astea? 😛

  32. #103

    A bagat shaorma la MC ! Da inca nu e clar din ce e facuta ! Da cica e cu de toate … E- urile …

  33. Ia ghichiti voi de unde stim noi ca fratele lui Arhi NU e in poza.

  34. #107

    Ingredientul secret care dă gust șaormei:
    www.youtube.com/watch?v=4vHVTWOFmLk

  35. #108

    >>dupa ce lipsesti 9 luni din tara si vii cu pofta de saorma de acasa[…]

    se duce direct pulii tara romaneasca, de la vladica si pana la opinca. (nu ca mi-ar pasa prea tare, dar n-am cum sa nu observ.)

    • #109

      mda, si micii sarmalele si ciorba de burta le-o fi inventat burebista. n-ai auzit de progres? bine, mie imi place quinoa cu cotlet de porc, dar saorma se gaseste mai usor.

    • #110

      saorma = progres
      comunism = socialism + electricitate

      cum ziceam, se duce pulii…

  36. #111

    Eu nu inteleg fastfood-istii. In aceiasi bani(mai pui ceva daca vrei si o bautura) mergi la un restaurant decent si mananci o friptura “cu de toate”. Pula mea… din lipsa de timp? Suni inainte!

    • #112

      Si stai frumos la masa, vine chelnerul si iti aduce mancarea, nu stai ca vita la coada sa iti iei portia, nu puti a mancare toata ziua, etc… pare alegerea logica pentru mine.

  37. #113

    La Dristor au cam scăzut vânzările. De ce?! Au început sa împartă pliante…

  38. #115

    saorma baneasa, descoperita de putin timp, 11 lei aia mare de 600 g, cea mai buna e aia de vaca si berbecut

  39. #116

    Cea mai buna shaorma de vita din Bucuresti a fost si ramane Derya (metroul Gorjului).
    Au zile in care shaorma de acolo e o adevarata experienta spirituala, simti cum levitezi la 30-45cm deasupra podelei dupa primele inghitituri. Cand termini iesi sfios, ca dintr-un templu, iesi purificat, energizat, te simti mai bun, mai bland, mai tolerant, simti cum toate lucrurile sunt conectate intre ele. Frigiderul plin cu Ayran e alaturi, doar intinzi mana, bei si ragai. Iar vanzatoarele iti zambesc intelegatoare. Derya e locul.

    E o enigma pentru mine cum Dristor Kebab a reusit sa lanseze zvonul cum ca ar face shaorma buna. De pret nici nu mai vorbesc, zici ca e shaormeria din curtea casieriei loteriei nationale.

  40. #118

    Cea mai buna din Bucuresti, este shaorma “dietetica” din Promenada Mall, Munchen kebap se numeste sau ceva de genul…una din metodele cu care am slabit 20 de kile 🙂 . Problema e ca de cateva zile au inlocuit lipia specialitatea casei cu una ordinara, ce poate fi gasita la majoritatea shaormeriilor, genul ambalat.

  41. #120

    Mie nu imi place shaorma.

  42. Arhi ia intreaba-l pe frate-tu cu 8 dolari ce prinz la alegere isi poate lua in State? Adus cald la poarta firmei. La New York cam tot atita e: 7 sau 8 dolari. Indian, chinezesc, mexican, ecuadorian, afgan, ce vrea curul tau sa cace miine.

    • #123

      exact asta mi-a zis si el. cu 6 dolari isi ia un pranz decent, nu un cacat cu gust de carton.

    • #124

      Păi îț’ spui io: azi m-a costat prânzul fix $8.50
      Citez: All-natural chicken breast, lemon vinaigrette, tomatoes, red onions, alfalfa sprouts, in bib lettuce, thai garlic chili, teriyaki or apricot chipotle, iceberg and field greens, croutons, bacon,
      crumbled bleu cheese, hard boiled egg slices, avocado. Și era porția cât capacul la veceu. Fără glumă. Berea a fost pă de-a moaca – dacă dai comandă până la 10:30 ți-o dau ei din partea casei. Nu c-ar costa prea mult dar dacă se poate, să fie primit. Am plătit onlain, am luat codul de bare de la comandă pe telefon și la 11:30 m-am dus la drive-in să le ridic. Mi-a scanat ăla ecranul telefonului și-am plecat fără nicio coadă, fără nicio durere de tâmplă. Burtă să ai, că de mâncat e pă ruptelea la ăștia.
      Dar…
      Dacă mă întrebi, aș crăpa o șaorma și cu ochii 🙂

  43. #125

    Corect, era pana acum o saptamana cand au inlocuit lipia, care era fenomenala, cu o chestie de consistenta cartonului…oricum, ideea foarte buna: lipie, pui sau vita, varza, salata, rosii, castraveti, ardei iute si sos de iaurt – shaorma light.

  44. Da este adevarat, tot timpul o sa gasesti cel putin o persoana in fata ta la Dristor, nimeni nu se mai uita la 3 lei.

  45. #128

    De departe La Haleala de la Gara de Nord este cea mai buna si cu cea mai mare diversitate 12 sosuri super bune, carne preparata de ei in bucatarie…se vede asta de la tejghea…O Minunatie…

  46. #131

    La haleala gara ( nu centru ) , dristor kebab de la budapesta, Sanli ( tei – colentina ) , La Obor, A La Turca – de pe aici mananc eu cand am pofte, am incercat peste tot ( mai putin Derya de care am mai auzit lucruri bune ) .
    De la gara mananc cel mai des, mereu iese f buna si e 20 lei un iskender ( vita + berbecut ) .

  47. #132

    @bigbear: Ba se face curent cu cartofi, mayo si ketchup intre altele si la belgieni, la sate sau periferii, adica acolo unde ma duc eu. Am mancat 6 ani la rand in Vroenhoven o saorma existentiala, de ce vrei tu (pui/miel/vita/amestec), cu whatever sos, cu cartofi (nu de-aia flasci) si cel mai tare cu ardeiutz picant in centru si cateva masline. Aia mica era cam 3 euro, aia mare 4 sau 5, nu mai stiu. Si in Olanda e cu cartofi in general.
    La Bucale mi se pare sincer extrem de scumpa. Ma rog.