Atunci când clovnii politici vor accepta, public, că românia, în general, are o cangrenă, un cancer generalizat în rândul personalului medical, abia atunci se va putea încerca începerea unei operațiuni de deratizare, cu legislație dedicată mitei, care să scoată, pentru totdeauna, din sistem, tumorile maligne care sunt acum răspândite peste tot. Pentru că, acum, medicii care nu iau șpagă, care condiționează actul medical de plata unor sume de bani, care îți spun în față cât te costă serviciul lor, sunt, de fapt, majoritatea, doar ca restul nu au fost prinși.

Am sperat, dintotdeauna, că va veni o nouă generație, care să ucidă Genicșii de acum și care să înceapă să presteze un act medical normal, decent și uman. Din păcate, proliferarea așa ziselor facultăți de medicină în sistemul universitar, la cele mai penibile facultăți posibile, a adus, de fapt, o nouă generație de șpăgari care au investit în acea facultate și care, acum, consideră normal să își recupereze banii.

Sigur, celălalt cancer sunt și pacienții, care au în sânge, ca educație primară, oferirea șpăgii la medic. Este o cultură bazală, am o prietenă, medic chirurg ortoped (Bună Ancaaaa) căreia i se lasă pe birou cafea și kent, din fugă, lasă, știm noi că refuzi doar de fațadă, șpaga trebuie dată, dacă tot am cumpărat-o.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.