Asa ii spune sweetdream, care nu are nici o treaba cu niciuna din problemele discutate aseara, dar are blog.
A fost fainut. Chiar daca a fost, ca deobicei, media de varsta de 15 ani.
Ddumi mai avea putin sa ii sparga capul lui Ionut. Dordzbor si cand striga parca sopteste. Am cunoscut un tip care are blog de doi ani pe blogscop. L-am cunoscut, in sfarsit, pe Napster.
Mistyque a plecat brusc si brutal, nu am inteles de ce. Mie nu mi-a dat nimeni bomboane. Sa inteleg ca v-ati gandit ca daca tot am slabit 12 kile, sa nu cumva sa le pun la loc?
In rest, bine. Dumi si Ramona Roxana au facut tot posibilul ca sa fie o intalnire la care chiar sa se discute ceva, si au reusit. Pacat ca se fumeaza in draci, iar mie imi e greata de la mirosul de tigara.
Am inteles ca viitorul blogmeet va fi organizat de baietii de la Constantablog. Sfat: interziceti fumatul in interior si puneti-i pe oameni sa isi scrie numele blogului si numele pe o coala de hartie pusa in doua. Ca sa aiba lumea idee care cu cine vorbeste.
Lista participantilor:

Roxana, Skreach, ddumi, Ionutz, Cosmin Chiru, Napster, Catalin Nicolescu , Valydo, Despina, Alex, Miruna, Tiberiu, LittleBro, BlackNight, Vanessa, Roberto, Andu, DjPantof, Flower.In.The.Sun, Serghey, Mystique, Orth3rion, Creative, Crash, ConstantaBlog, pisicainbocanci, Ana, Kappacelu, Raluca, Arhi, Quinzelle, SweetDreams, Ionut, Alinuta.
Nu stiu daca e o lista completa. O completam ulterior, daca e necesar.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.