El este Marian Pop si fură. Nu, nu fură neapărat în poza asta. Fură din principiu. Are o firmă, LinuxWD, cu care fură de pe internet.
Ce fură? Fură și el ce poate. În special teme de blog, teme de succes.

În principiu nu sunt agresiv când vine vorba de ciordeală pe internet. Îmi furi articolul, îmi furi poza, siktir și nu am cuvinte. Furtul pe internet e cea mai înaltă formă de admirație.

Dar când furi o temă de site, o temă pentru care unii oameni au pierdut zile din viață, pentru a-i realiza designul, pentru a o aduce la nivelul de A-list blog, deja atunci sari calul. Aia nu se mai numește copiere, se numește FURT.

Iar firma LinuxWD, prin reprezentantul ei, Marian Pop, fură.

Marian Pop, furăciosule
, știu că acum ți se pare reclamă. Dar, la un moment dat cineva va intra pe net și va căuta numele firmei tale și numele tău. Iar faptul că toți bloggerii vor scrie că Marian Pop e hoț și firma LinuxWD fură, va influența căutările.

Așa că, Marian Pop, furăciosule, succese majore. După cum vezi, nu ți se pune link. Tocmai pentru că ești un hoț. Iar dacă vei comenta, linkul către blogul care folosește tema furată va fi șters. Și în google cache vei rămâne doar Marian Pop, cel care fură de pe internet. Împreună cu firma sa, LinuxWD, asociată în furt.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.