În principiu sunt un tip mărinimos. Genul ăla de inimă largă, renumerație mică, după buget.
Având adresa de messenger pe site, primesc aproape zilnic câte o mică cerere de ajutor. Tot felul de tâmpenii micuțe, care pot părea insignifiante. Și după ce le rezolv, în câteva minute, pentru că sunt mici și simple, mi se spune aproape întotdeauna “Arhi, l-am întrebat și pe cutare și pe cutare, dar nu m-a băgat în seamă”.

Măi oamenilor, toți am fost micuți și neștiutori la început. TOȚI. Niciunul nu a ajuns în domeniul ăsta gata învățat, cu masterat în design de WordPress sau SEO. TOȚI am cerut ajutorul cuiva la început. Și absolut TOȚI l-am primit. Fiecare din noi a avut norocul să găsească un om, sau mai mulți, care să îl ajute să învețe tot felul de prostioare. De exemplu pe mine LittleBro m-a învățat să pun filme embed pe site. Deși e un puști cu cap rotund, și-a găsit timp să mă ajute, atunci când nu știam nimic.

Cât despre cei care cer ajutorul, un mic sfat, spus probabil pentru a MIA oară. Când abordați pe cineva necunoscut pe messenger, fiți politicoși. Nu dați BUZZ și așteptați ca cineva să vă bage în seamă, pentru că deja probabil sunteți în lista de ignore.

Salutați, prezentați-vă și spuneți-vă problema. Direct, fără așteptare. Toți bloggerii pe care îi știu sunt oameni ocupați, care fac și colaborează la multe chestii. Nimeni nu are timp să stea să răspundă la “Salut, ce faci” sau la “OOOOO, domnul Arhi în persoană, ce faceți, vă beți cafeaua?”.

Internetul e un mediu rapid.
Fiți la fel.

Imagine via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.