E perfect ! Sa ne luati toti banii din cont ! Nesatulilor! O sa muncim pentru voi.
Sunteti multumiti? Mai vreti si ceva din casa?
Am 2 televizoare , am laptop , masina?
Va intereseaza ceva din toate astea?
Sa trimiteti dracu o masina sa mi le ia!!!! Am si pamant…. Aveti ceva camioane?
Luati ma tottttttt!!!! Dar tottttttttt!!!
Am grupa sanguina A2 …poate aveti dracu nevoie si de sange … moare unu dintre voi si nu are sange… luati de la mine…..Cacat va trebuie? Ca ma cac de 2 ori pe zi….. o vitanja la luna ar fi perfect !!! suport eu costurile !!! Si imi donez corpul la banca de organe… poate unu dintre voi crapa si are nevoie de ficat, inima ,, plaman,…. etc… luati de la mine…..!!!!! Sunt activ sexual … chiar hiper activ… daca aveti angajate nesatisfacute ,,, sau sefe… va dau eu km de p**a….. ca o am pe stoc!!!! ma uit la ea ca indienii la Gange…curge de nu se mai termina….. Astept si alte propuneri!!!! Luati ma tot… ma dar tot!!! vreti loc de veci ? vi-l dau ma … dar sa va vad ca la Auschwitz pe toti … in groapa mea toata banca!!!! Jepatilor… cresteti ma comisioanele…..luati-ne ma pielea….Sa ma dati ma la stiri
SA MA RECLAMATI MA!!!! FACETI MA CE VRETI VOI !!! DAR NU CU MINE MA…
ASTEPT PROPUNERI..
COMISIOANE ZERO PENTRU MINE!!!!
IA MAI DATI MA SI PREMII …IMBUIBATILOR….. ASA..APARENT ALEATOR….DATI MA LA TOTI ,… SA VA DUCETI SI VOI IN CAP….. PE MINE MA INTREBATI MA DACA SUNT DE ACORD CU CE FACETI VOI?
DACA EU VREU MA SA RENUNT LA VOI SI SA PRIMESC BANII IN PUINGA??
IN PUNGI D-ALEA DE HARTIE… SUA IN PLIC?
CE MAI SUGETI MA VOI ATUNCI?

Tks Cristi

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.