În fiecare an sunt alături de această inițiativă, donez bani și vă invit și pe voi să o faceți. Orice mișcare, cât de mică, împotriva îndobitocirii religioase a copiilor este un pas făcut spre un viitor mai bun, un viitor lipsit de ură și de răutatea zeilor financiari după care se conduce biserica ortodoxă română.

Bună ziua!

În numele întregii echipe, vă mulțumesc pentru contribuția adusă la realizarea edițiilor anterioare ale Calendarului Științific.
Mulțumită implicării dumneavoastră, elevii din peste 500 de școli și licee au primit în fiecare an 365 de motive de a se apropia de știință!

Noua ediție a calendarului va avea ca teamă schimbările climatice și va cuprinde informații actualizate, inclusiv despre evenimentele importante care au avut loc în acest an. De asemenea, colegii mei au lucrat la un design atractiv, bazat pe feedbackul primit de la susținători, dar și de la elevii care ne-au scris.

Ne dorim ca și în acest an să printăm 10.000 de exemplare, care să popularizeze știința în școlile din România! De asemenea, pregătim și o ediție limitată, de 500 de exemplare ale calendarului, în format A3 cu 13 file (calendar de perete). Aceste calendare vor fi oferite persoanelor care contribuie la campania de crowdfunding.

Am început deja noua campanie de crowdfunding și sperăm să ne ajutați și în acest an, ca împreună să încurajăm curiozitatea copiilor. Spre deosebire de anii trecuți, de această dată contribuțiile pot fi plătite nu doar cu cardul, ci și prin sms sau transfer bancar. Am inserat mai jos linkul campaniei de crowfunding, iar dacă doriți mai multe informații vă rog să mă contactați. https://crestemidei.ro/CalendarulStiintific2018

Cu mulțumiri,

Monica Belițoiu
Coordonator proiect
0724.013.300
monica.belitoiu@asur.ro