Luni este pentru mine cea mai criminală zi din an. Inițial credeam, așa cum crede toată lumea, că e din cauză că merg la muncă și, după 2 zile de desfătare în sânul familiei sau la cine știe ce distracție, senzația de a reveni la muncă este criminală.

Dar nu, nu este așa. Nu mai am un loc de muncă de genul clasic de foarte mulți ani, mă trezesc fix la orice oră vreau eu, nu am nici un șef în afară de nevastă-mea, nimeni nu mă obosește verbal cu îndemnuri de mai bine sau cu biciuiri nervoase te dau afară bă, te dau afară, numai prostii faceți.

Și totuși, luni dimineața, când mă trezesc din somn, nici iarba nu crește. Păsările nu ciripesc, apa caldă nu se încălzește, pâinea e tare și cafeaua proastă. Nemaivorbind de faptul că nimeni nu se înțelege cu mine.

Desigur, îmi revin, ușor ușor, până spre sfârșitul zilei, când realizez că mai sunt maxim 4 zile până la începutul weekendului următor. Maxim 4 zile, pentru că weekendul poate începe și joia, dacă ai unde să pleci.

Îmi revin și mai ușor când găsesc și niște oferte bune, cu reduceri de 40%. Cum ar fi un GPS, care să mă ajute să plec razna în lume. Sau un sistem Home Cinema, să pot asculta muzică sau filme la marea artă. La care acompaniez un LED Philips, care să îmi bucure ochiul.

Pentru voi, cei care simțiți ca mine, Domo va alină astăzi simțurile cu Pink Monday, oferindu-vă ditai reducerile de pana la 40% la electronice, electrocasnice, jocuri si filme, să reducă morocănosul de luni.

Pink Monday e strict pe magazinul online domo.ro. Nu încercați să fugiți de la muncă către un magazin offline domo, sperând că luați ceva cu banii jos, că ziua de luni o să vă fie puțin mai neagră. Păstrați-o roz intrand pe Domo online.