marius-ghenea

Magazinul PC Garage şi-a continuat parcursul bun din ultimii ani, atingând în 2015 o cifră de afaceri de 165 de milioane de lei, în creştere cu aproximativ 30% comparativ cu anul precedent. Ultimele trei luni ale lui 2015 au fost cele mai bune, atât din punct de vedere al traficului înregistrat pe site-ul pcgarage.ro, cât şi al vânzărilor. Mai exact, acestea au contribuit cu peste 35% din cifra de afaceri a anului. Totodată, în perioada Black Friday, de la finalul lunii noiembrie, vânzările au cunoscut o creştere de aproape 50% faţă de aceeaşi perioadă din 2014

Știți cum e aia cu Suntem prea săraci să ne luăm lucruri ieftine, de aia ne-am luat Ferarri și nu Logan? Peste tot pe unde auzi, lumea se plânge de sărăcie, că o ducem greu, că economia, că treburi.

PC Garage anunță că suunt pe super creștere, emag e pe super creștere, toată lumea vinde în draci și totuși toți se plâng că e sărăcie. Undeva, ceva nu e în regulă.

Se mai laudă PCG și că au vândut multe laptopuri de gaming. Well, eu sunt foarte mulțumit de Thinkpadul meu. Nu vreau nimic, doar mă laud.