marius-ghenea

Magazinul PC Garage şi-a continuat parcursul bun din ultimii ani, atingând în 2015 o cifră de afaceri de 165 de milioane de lei, în creştere cu aproximativ 30% comparativ cu anul precedent. Ultimele trei luni ale lui 2015 au fost cele mai bune, atât din punct de vedere al traficului înregistrat pe site-ul pcgarage.ro, cât şi al vânzărilor. Mai exact, acestea au contribuit cu peste 35% din cifra de afaceri a anului. Totodată, în perioada Black Friday, de la finalul lunii noiembrie, vânzările au cunoscut o creştere de aproape 50% faţă de aceeaşi perioadă din 2014

Știți cum e aia cu Suntem prea săraci să ne luăm lucruri ieftine, de aia ne-am luat Ferarri și nu Logan? Peste tot pe unde auzi, lumea se plânge de sărăcie, că o ducem greu, că economia, că treburi.

PC Garage anunță că suunt pe super creștere, emag e pe super creștere, toată lumea vinde în draci și totuși toți se plâng că e sărăcie. Undeva, ceva nu e în regulă.

Se mai laudă PCG și că au vândut multe laptopuri de gaming. Well, eu sunt foarte mulțumit de Thinkpadul meu. Nu vreau nimic, doar mă laud.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.