Mămicile cu 2 neuroni care inventează povești pe facebook despre cât de inteligenți la modul extrem sunt plozii lor care abia au învățat să vorbească, dar scot din ei panseuri filozofice cât pentru o întreagă grădiniță mensa. Bă, postpartumtraumatizatelor, șansa ca acel copil să vă moștenească cei 2 neuroni e mult mai mare decât cea în care nașteți un geniu. La propriu, e o șansă infinitesimală, iar faptul că sunteți sub 100IQ nu îl ajută deloc pe bietul copil.

Poveștile inventate de la Mega și alte magazine, în care vânzătoarea de la casă este un geniu filozofic, care administrează o lecție de viață după o discuție despre prețul polmolului albastru. Și noi mergem la mega, și noi știm nivelul femeilor angajate acolo, și noi știm cât au de muncă și că, în afară de Punguță vă dau? nu au timp de altele. Mai mutați și voi nivelul.

Poveștile inventate despre bătrâni sfătoși, în parc, la coadă la mezeluri sau aiurea, care intră în vorbă cu tine și, cumva, din două vorbe, îți luminează drumul și viața. Serios, nu mai pot cu prostiile astea tip coelho. Sunt bătrâni, de abia își târâie bășinile, mai lăsați-i și pe ei în pace.

Aștept și eu povești cu milionari sfătoși, la coadă la brunch la Pullman, nu mizerii de astea fumate.