Citeam articolul acesta de la Andrei și, dacă stai să te gândești, are un numitor comun la majoritatea chestiilor. Lipsa poliției. S-a ajuns ca, dacă îi spui unui jeg că nu are voie să facă stânga pe linie continuă, să râdă de tine toată coloana, hai bă, ești prost, mare lucru, ce te fute grija pe tine, lasă omul să își vadă de drum. Cum era ieri un dobitoc la articolul cu minorii și fumatul, care mă întreba că ce, eu nu am fumat când eram în liceu, de ce mă bag în viața altora?

Pur și simplu, în românia, nu există poliție, poliția, oricare ar fi ea, este o grupare mafiotă, destinată intereselor personale ale șefilor și de grup, ale lor și nu au niciun fel de interes sau implicare în a rezolva vreo problemă a populației, pentru că, în primul rând, atunci când sunt multe probleme și încrengături, pot prospera ei. Da, poliția este cancerul societății românești.

Cât despre alea cu whatsapp, vai, am fost dat afară din toate grupurile de părinți în care am fost. Majoritar de nevestele mele, într-adevăr.
Anunță învățătoarea ceva. 30 de proaste cu bale la gură Mulțumiiiiiiiiiiiiiiim doamnaaaaaaaa. Întreabă doamna ceva. Aceleași 30 de proaste răspund fix altceva, doar ca să se remarce. Mulțumiiiiiiiiiiiiiiim doamna. Toate analfabete, toate cu iiiiiiiii-urile la ele, toate fițoase și pline de ele, toate doritoare de făcut multe cadouri, să vadă doamna că ele dau, nu se uită, deși se vede pe ele că sunt rupte-n cur, cu chiloții de la nuntă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.