Cand eram mic, credeam ca miliția si, mai târziu, poliția, sunt niste protectori magici ai oamenilor din jurul meu. Eram sigur că, dacă se întâmplă ceva rău, nu trebuie decât să îi spui primului polițist întâlnit și gara, problemele tale se vor termina, oamenii buni din poliție te vor ajuta să treci peste problemă, iar omul rău va fi pedepsit așa cum merită.

Bine, probabil, la mine se manifesta fatalismul românesc care, în general, se manifestă pe plan religios, lasă, că are grijă dumnezeu de el, o să îl pedepsească, lasă, că pe lumea cealaltă vei sta de-a dreapta tatălui, ori eu, neavând problemele astea cu zeități, îmi făceam și eu prietenii mei imaginari de la secția 11 din Vitan.

Stau și mă uit la mizeria asta din poze. O țeapă nesimțită de 2 lei, cum a scris ea cuvinte puternice pe jegurile alea, iar cuvintele schimbă structura moleculară a apei, bănuiesc că o schimbă în H2O2, ca să o bea clienții. Și, cel mai probabil, baragladina a și vândut porcării de astea, cu siguranță. Generatoare de apă pură.

Prima reacție a fost cum poate permite facebook o asemenea înșelătorie. Da, știu, aia e, naivitatea copilărească, evident, facebook este o înșelătorie prin el însuși. După aia mă gândeam dacă ai cum reclama la poliție înșelăciunea asta. practic, ar fi ușor de demonstrat că e înșelătorie, pentru că nu schimbă nicio structură rezonanța cuvintelor puternice scrise cu ruj. Dar mă și imaginam cum m-aș duce la poliție să reclam asta și cam cât ar râde burtoșii de la secție pentru că îi deranjez din munca.

O dată cu civilizația, cumva, într-un fel neașteptat, ne reîntoarcem într-un ev mediu întunecat, ev mediu facilitat tocmai de mijloacele moderne de comunicare aduse de către progres și știință.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.