Când am făcut proiectul Lets Vote, împreună cu Andrei, am evitat cu multă grijă să spun cuiva că îmi aparține. Pentru simplul motiv că altfel s-ar fi interpretat în diverse moduri, complet aiurea și s-ar fi pierdut de fapt ideea din spatele sitului.

Chiar și când am trimis mailuri celor ce au contribuit la site (și cărora le mulțumim din suflet, rândurile lor chiar au schimbat idei și decizii) nu am spus decât că este situl unui prieten. Tocmai pentru ca cei ce voiau să contribuie, să contribuie din suflet, nu penru că E situl lui Arhi.

Același lucru l-a făcut și după ce situl a fost înscris în competiția de la Webstock. De fapt, până în ziua Webstock, organizatorii nu au știut că și eu fac parte din proiect. Nici măcar pe cetin.ro nu a mai apărut, pentru a nu influența pe nimeni cu idei gen A, e a lui Arhi, o să își trimită hoardele din comunitate să voteze/influenteze etc. Nu am urcat pe scenă, să primesc premiul, am preferat să mă bucur din sală.

În final, fără a avea vreo susținere publică din partea mea, spre bucuria noastră FOARTE MARE, lets vote a câștigat locul 3 la categoria Utility. Ceea ce denotă că am făcut bine ce am făcut și că oamenii au nevoie de inițiative sociale care să încerce să schimbe mentalități.

Și mai demonstrează ceva.
Că grupul de oameni cu care m-am înconjurat, adică Andrei, Marian, Răzvan și Vali este, în acest moment, cel mai bun grup din online-ul românesc. Ceea ce nu e puțin lucru.

Nu uitați, lupta de abia acum începe. Dacă aveți cuvinte de publicat pe letsvote pe tema votului, mailul meu este deschis, trimiteți cu încredere, nu mă interesează experiența în scris, ci cuvintele. Dacă vreți să se schimbe ceva, faceți măcar un pas mic.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/vb.302372799880650/1070028729781716/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]
link direct