Posibil să fie și din cauză că era răcit, căzut la pat, dar parcă lansarea din seara trecută nu a fost la fel de urmărită cu sufletul la gură de tot globul, ca de obicei. E posibil să fie din cauză că nu mai e Jobs. Sau poate pentru că, de când a murit Jobs, nu mai lansează nimic?

Pentru că, aseară, cele mai tari chestii lansate au fost iphoanele aurii, pentru fanii salvatori de roșia și ceva gen 64 sau 128 biti, chipurile fantastic, va merge mult, mult mai repede. Chestia cu amprenta stocată în memoria telefonului e ilară, cel puțin pentru americani, care își vor ceda amprenetele NSA-ului fără nici un fel de efort din partea celor din urmă.

Și cam atât. Nici măcar nu prea poți să faci mișto de ei. Pentru că nu ai material. Apple nu mai vine cu nimic nou, chiar dacă e doar trecerea de la 5 la 5S. Pe vremea lui Jobs, de la 4 la 4S, s-a schimbat procesorul, s-a dublat camera foto, camera video full HD, icloud etc. Acum…nu avem nimic. Nu văd de ce ai da banii pe iPhone 5S, în afară de nevoia de a fi hipster.

De 5C nu vorbim, telefon pentru săraci… iar eu nu imi voi mai cumpara alt telefon pana nu zice cineva ca a inventat o baterie care chiar tine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.