• Subsemnatul, împreună cu un prieten, lansează uber-cool.ro, site de recomandări, la care muncim de ceva vreme, cu ceva elan chiar. Uber-cool, aşa cum cred că îl arată şi numele, îţi oferă cele mai culeanu lucruri găsite pe internetul românesc. Adică uşor accesibile, în cazul în care vă plac. În cazul în care nu le cumpăraţi, măcar aţi văzut ceva fun, cum ar fi cel care vinde portretul lui Ion Iliescu cu autograf, la mizilicul de sumă de 550 de lei.
    PS:Dacă aveţi ceva interesant de trimis, nu vă jenaţi să le trimiteţi. Editorul sitului va evalua şi va publica, dacă se încadrează în profil.
  • În pofida faptului că eu consider filmul lui Mungiu o porcărie, iar Poliţist Adjectiv unul din cele mai plicticoase producţii rromâneşti ever, uite că lumea mă invită iar la festivaluri de film.
    De data asta, o să fiu la Cluj, la festivalul de comedie Comedycluj, unde vom presta, ca deobicei, cu relatări deosebite de la faţa locului şi cronici distrugător de bune.

    Cu ocazia asta, Comedycluj fac un concurs, la care premiul constă într-un card ALL ACCES, care oferă pe toată durata festivalului – între 10 și 18 octombrie – liberă intrare la toate proiecțiile (inclusiv cele din competiție) precum și la toate party-urile din cadrul Festivalului.
    Regulamentul îl găsiţi pe site, în principiu e uşor, dacă ştii şi poţi a scrie.
    Dacă nu, oricum nu prea ai ce căuta acolo, nu? :turtle:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.