Ok, trecem puțin peste ura pe care i-o purtăm pușcăriașului Cristian Popescu-Piedone. Știm toți de ce merge la jefuit companii, ca să știe cui trebuie să se plătească șpaga de acum încolo. Asta e, l-ați votat, îl aveți.

Dar uitați-vă la clip, de la minutul 17.35. Fătuca aia de la KFC ne zice că ei schimbă uleiul O DATĂ LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI, PENTRU CĂ AU ȘI EI NIȘTE PROCEDURI. Serios? Adică…ca să înțelegem.

KFC SCHIMBĂ ULEIUL DIN FRITEUZE LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI? Astea sunt procedurile? Asta mâncăm noi? Uleiul ăla mai e format din cancer și mai ce?

În rest, da, Cristian Popescu Piedone e un gunoi pușcăriaș, complice la crima de la Colectiv.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

31 comentarii Adaugă comentariu

  1. În 90% din haznale numite bucătării, se schimba la 3 luni, asta dacă începe sa fie verde la culoare…

    20
  2. #4

    L-am votat?

    6
  3. #6

    Mister piedone intreaba daca hartia acopera arsura din tava , dar totusi, halatul ala purtat la misto pe umeri doar ca asa zice o procedura acopera trupul firav al protagonistului?

    E clar ca sunt probleme peste tot, dar stilul de lucru al lui piedone este absolut oribil – piedone nu e Dumnezeu, nici macar cand vine in control.

    si totusi, totul este doar pentru show.

    48
    • #7

      Daca tu te iei de un halat… si ignori focarele alea de infectie…
      Ce ai vrea sa le faca? Sa-i ia in brate ca nu respecta legile? Sa le vorbeasca frumos? Din ce aud, le explica ce si cum. Aia ar trebui sa stie si mai ales sa respecte legile.
      Nu e o abatere de 2-3 grade, ci 15-20+. Nu e o abatere de 1-2 zile, ci saptamani.

      Nu inteleg cum poti sa te revolti de halatul aluia, dar esti foarte relaxat vis a vis de problemele pe care le prezinta.

      Dar vai, are ala halatul pus la misto… aia era!

      55
    • #8

      Îți dai seama ce zgîrțari sînt ăia, dacă nu schimbă nici hîrtia de copt din tăvi la fiecare șarjă, ce să mai întrebi de uleiul din friteoze…

      11
    • #9

      Vlad, sunt de acord cu tine, doar ca legea nu se impune cu show la televiziuni odata la 6 luni.

      Daca acolo veneau angajatii ANPC in fiecare luna si verificau temeinic toata activitatea iti garantez ca se punea totul in ordine.
      Am activat si eu in domeniul alimentar o scurta perioada si am avut parte de controale ANPC.
      Am avut noroc de oameni care mi-au spus ce e gresit si ce trebuie sa remediez fara sa arunce marfa pe jos si sa faca show. Bineinteles ca am avut bun simt si am remediat tot ce trebuia cat de repede am putut. Da, au fost si mici amenzi si mici atentii, dar na, suntem in Balcani.

      E vorba despre consecventa si bunavointa, nu despre show la tv.

      11
    • #10

      @Ion Marius Ionut, iti este frica de faptul ca halatul ala nu protezeaza trupuli d-lui Piedone si se poate ajunge la contaminarea uleiului ala vechi de 2 saptamani?

      3
  4. #11

    Uleiul se schimba ?

    26
    • #12

      La revizie, dupa un an sau la 15000km, care are prima primul, scrie in cartea tehnica.

      11
    • #13

      La tigaia mea se aprinde in bord. 2 ani sau 30k km parca

      9
  5. #14

    Uleiul ca uleiul , dar de gandaci si libelule nimic? O sa fac reclamatie sa se duca si in careffour ul din Veranda, ultima data cand am mancat acolo aparuse pe masa un fel de libelula. Adica nu libelula, un gandac de bucatarie cred care semana cu o libelula, probabil mutatie ceva. Piedone chiar daca are defectele lui are si calitati. Eu unul il sustin. Adica ia spaga dar face si treaba. Si fi su Piedone junior radem noi ca ar fi retard si vorbeste in reluare, dar face militarie in sectoru 5 acum cand a fost de a nins imediat a scos utilaje si a dat zapada, pe cand la mine in sect 2 am ramas cu gunoiul nedat, zdrentele de la salubritate le a fost lene sa intre pe strada cred. ca zapada a fost data. Si sa ma cac si n bafta lu Nicusor Dan paiața asta care se vrea presedibte dar el
    nu e in stare sa dea zapada si termoficarea bine ca e de vremea lu Ceausescu ca acu faceati focu cu coceni. S a dus la Iasi si cica l a luat aia in primire acolo , ce bă esti cu popnarii cu curcubeul. Un cretin. v am zis, maxim il voteaza poponarimea din Bucuresti. Si s ar putea si cluju sa il voteze ca si ala e un oras de retardati. ardelenii au ajuns mai prosti decat oltenii la ora actuala

    8
  6. #15

    Long life de palmier.
    Sigur nu e bun după două săptămâni dar față de cât de rău e din fabrică uleiul respectiv probabil e doar cu 5% mai dăunător.

    4
    • #16

      de ce e daunator uleiul de palmier?

    • #17

      Deoarece are foarte multe grasimi saturate, aprox 50%. Fata de un ulei de masline care are aprox 15%.

      Cauta si tu pe goagal: saturated vs unsaturated fats

      6
    • #18

      Acizi grasi saturati

      2
  7. #19

    fratziwearii mei, eu nu mananc shaorme, meci si cheiefsi, dar gesticulatia pizdei imputite – pardon, dodoastei infometate – de piedone, spune cat de mult pricepe si el…

    toti cei care am facut acasa o pulpa de pui, la cuptor, pe folie de aia antilipire, stim ca asa arata si la noi in casa. dar, ne revoltam.

    9
    • #20

      Și tu păstrezi folia antilipire pentru următoarele șarje de pulpe la cuptor, cum au făcut ăia la carfut?

      11
    • #21

      doar asta ti-a ramas intre ochi ?
      restul erau toate conforme, nu ? Pofta Buna !

      8
  8. #22

    Am muncit la o gelaterie care vindea si chestii deep fried. In sezon, mai-august, cand aveau sute de clienti zilnic schimbam la 2-3 zile uleiul. In septembrie-decembrie, odata la saptamana si mai mult. Culoarea era singurul indicator. Sa schimbi la doua saptamani la un nivel de vanzare KFC e act criminal. Ce poate sa mai fie pe langa cancer…

    13
    • #23

      In principiu, ca sa stii sigur cand trebuie schimbat uleiul exista testere de ulei, niste fasii de hartie cu sectiuni albastre pe ele. Practic se masoara PH-ul uleiului si exista un fel de grafic ce iti indica daca trebuie schimbat sau nu in functie de cum se decoloreaza albastrul acela. Dar clar la KFC nu se foloseste aceasta metoda.

      2
  9. #24

    Acu ani de zile eram cu jobu prin mallu bogatilor adica baneasa. Si aveam treaba fix pe la zona restaurante da in spate unde nu are pulimea acces. Ba era un jeg, alunecai ca la patinoar p-acolo de la uleiu si slobozu care era pe gresie. Si eram in bucatarie la unii imi faceam treaba si vine comanda: o supa de rosii. Babaieti hai sa va zic cum s-a facut supa aia in 5 min. A scos un tub ca de checiap din care a sparcait oleaca intr-o craticioara jegoasa si cu smaltu sarit, a pus apa peste, sare si ce kkt a mai pus, a incalzit-o a pus-o in farfurie a aruncat 3 frunze lesinate de ceva si gata supa. Aveau aia un frigider cu usa de sticla si se vedeau niste pachete cu ceva gen carne si jos era balta de la ce curgea din alea. Restaurant in mall de bogati. Mancati cu incredere in oras. Am fost in sute de localuri d-astea, ba unu nu arata normal in spate in bucatarie. In fata totu frumos da-n bucatarie jale.

    20
  10. #25

    In primul rand, de ce ai manca otrava aia de la KFC ? E irelevant cat de des se schimba uleiul la cate E-uri sunt prin acele asa-zise mancaruri.

    2
  11. #28

    Ma gandeam la ce-ai putea sa bagi la maț rapid si nu prea toxic, daca te paleste sfanta foame si esti prin oras si ai in jur doar mizerii d-astea…covrigarii, fastfuturi etc.
    Si cred ca o saorma e cea mai “sanatoasa” optiune. O saorma mai pe saracie cu cat mai putini cartofi si fara sosuri. Si ramane doar lipia care sa zicem ca-i ok, ai carnea aia care e facuta la rotisoru ala, macar nu e prajita, ai varza castraveti sanatate curata, pui cativa cartofiori da putini ca aia-s prajiti si cam atat. Zic ca-i cea mai safe varianta.

    9
  12. #29

    Deci KFC merge pe longlife. Not good, o să cadă repede turbina.

    2
  13. #30

    Eu vad si o parte buna din asta si anume informatia ca astia schimba uleiul la 2 saptamani si astfel nu ma mai vor prinde in veci la magazinele lor, chiar daca ma duceam de cateva ori pe an, adica foarte rar.

    N-ar fi trebuit sa aflam asta si de la alti sefi mai breji ca Piedone? Ne-ar folosi o lista cu restaurantele din RO care au aceeasi procedura interna.

    1
  14. #31

    Dacă vă îghesuiți la fast food și vă convine prețul accesibil, acum știți de ce e accesibil. Nimic nu e cu adevărat gratis și nimic nu poate fi accesibil ca preț decît dacă se face rabat în altă parte.

    Oare s-ar mai înghesui lumea la fast food dacă prețurile ar fi duble sau triple față de acum? Poate că da, poate că nu. Dar dacă ar schimba uleiul la 2-3 zile, hîrtiile de copt după fiecare șarjă etc., adică ar face totul ca la carte, prețurile ar trebui să crească bine de tot ca să compenseze cheltuielile cu consumabilele.

    4

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.