Acum ceva vreme, în toată blogosfera dăduse nevoia de sănătate. Drept urmare, toți au ales să se lase de fumat, datorită miraculoasei cărți a lui Allen Carr, care miraculoasă carte muta și munții din loc, lăsând oamenii curați și uscați, smoke free.

Orice opinie care nu era de acord cu faptul că Allen Carr are o soluție miraculoasă, era sortită eșecului. Până și gluma legată de faptul că săracul om a murit de cancer la plămâni parcă, nu era acceptată ca glumă, ci devenea până și ea dovada faptului că soluția din carte era senzațională.

Eh, timpul trece, roata morii se învârtește, iar Arhi are memorie bună. ABSOLUT toți cei care îmi predicau miracolele din acea carte fumează din nou, bine mersi. TOȚI. De unde se vede că miracolul nu e chiar miracol, nu există soluție magică, iar respectivele cărți nu sunt decât mijloace de a scoate bani de la fraieri cu voință zero.

Scriu asta pentru a-i aduce aminte lui Subiectiv, care astăzi s-a lăsat de fumat, că singurul om care îl poate ajuta să se lase de fumat, este doar el, nimeni altcineva. Nu există soluție minune, plasturi cu nicotină, cărți, țigară electronică sau alte mizerii.

Singurul remediu contra fumatului este numai și numai voința ta.
Atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.