Unul din motivele pentru care am renunțat să mă uit la ultimul Star Trek este și performanța obosită a lui Anthony Rapp, un fel de superghei cu talent ingineresc, dar parcă cu și mai mult talent în suferință și alea alea.

Anthony Rapp l-a reclamat pe Kevin Spacey că, atunci când avea 14 ani, la un party, i-ar fi pus mâna pe cur. Posibil și în alte locuri. Practic, l-a violentat și i-a distrus încrederea în sine, care nu i-a mai revenit niciodată.

Iată că, interesant, un tribunal american a decis că, de fapt, Kevin Spacey nu i-a pus mânuța pe farts dispencerul personal și nici în alte părți, cum ar veni, Kevin Spacey e nevinovat. Practic, e al 2 lea sau al 3 lea proces pe care îl câștigă, după ce, odată cu mișcarea #metoo, niște necunoscuți și-au adus aminte că ba s-a uitat lasciv la cururile lor, ba i-a atins cu mânuța, chestii de astea care par foarte reale, după minim 35 de ani.

Eu sunt curios, cine va plăti pentru distrugerea carierei lui Spacey. Și nu mă refer doar la reputația pătată și rolurile pierdute, dar Netflix i-a cerut, la un moment dat, o despăgubire uriașă pentru că l-a dat afară din House of Cards. Nu știu dacă a plătit-o sau nu, dar aș fi foarte curios cui ce despăgubiri mai plătim acum.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.