Citeam dimineață despre cum Musk e ultragiat că Apple și-a oprit reclamele în Twitter, ceva incredibil, la care nu se aștepta nimeni, cum să crezi că o companie serioasă nu și-ar păstra bugetul de marketing în demența luată pe numele personal al lui Musk. Așa că i-a luat cu discriminare și alea, la care răspunsul Apple a fost că poate îi scot aplicația din Apple Store.

După care l-am văzut pe amărâtul ăsta de Kanye, cum se plânge că e urmărit de către canadian psyops și că vor să îl elimine ca pe Michael și, deși e rizibil, o singură întrebare își face loc în mintea mea.

Dar dacă au dreptate? Dacă e real și sunt niște cavaleri ai libertății, oprimați de către autoritate? Cum am face să descoperim adevărul? Să ne imaginăm situația reală în care oricare dintre noi e targetat, din varii motive, de către o entitate statală și e declarat nebun, incapabil și restul. Cum ai face să scoți adevărul la suprafață? Cine te-ar crede dacă tu ai zice că nu, nu ești nebun, ăia complotează împotriva ta?

Food for thought.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.