Știți cine e Eva Kailli, nu? E gagica din parlamentul european, din partea Greciei, care a luat sacoșe de bani de la Qatar ca să le promoveze cupa mondială în parlament și incredibilele progrese în domeniul protecției omului și muncii, pentru ca, la final, niște proști de pe un blog să îmi explice mie că, de fapt, în Qatar, nu au existat probleme, sunt doar zvonuri woke.

Știți și cine e Mihai Chirică. Un infractor ajuns primar al iașiului, trecut pe la toate partidele, acuzat de tot felul de manțocării imobiliare prin primărie.

Practic, doi infractori, acesta este lucrul ce îi aseamănă.
Ce îi deosebește este că, în parlamentul european, Eva Kailli a zburat instant de pe post, când a fost acuzată de corupție. Ba mai mult de atât, aflând că parchetul european cercetează încă alți 5 membri, toți au plecat din funcții și scoși pe margine de către partid.

Ce a făcut PNL când a aflat că Chirică este sub control judiciar? Adică un judecător a considerat probele suficient de puternice încât să decidă că e necesar controlul său, într-o formă sau alta? Păi, nimic, anunță că e nevinovat până la proba contrarie.

Asta e diferența dintre gunoi și normalitate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.