Mai multe persoane trimise în judecată, într-un dosar de fraudare a fondurilor europene, au cerut în instanță ca Direcția Națională Anticorupție-serviciul teritorial Alba Iulia și Serviciul Român de Informații să comunice dacă au colaborat în filarea, interceptarea convorbirilor sau supravegherea persoanelor din dosar, transmite Alba24.ro

Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea acestora și dacă cele două servicii vor afirma că au colaborat în dosar, nu numai că vor fi nevoite să comunice ce informații au obținut, ba chiar să dezvăluie componenţa echipei, contribuţia şi identitatea fiecărui membru.

Printre inculpaţi se află şi patru cetăţeni libanezi, un francez, doi notari din Brașov, dar și președintele de la acea vreme a Camerei de Comerţ Cluj, Ştefan Dimitriu, administratorul societăţii De Construcţii Napoca SA.

Cum e asta, neicușorule?
Deci DNA și serviciile îi prind cu frauda, iar judecătorul cere ca numele celor care i-au filat și interceptat să fie făcute publice. Practic, imbecilii din justiția albaneză au decis că spionii și cei care nu trebuie să aibă față brusc, vor avea, în numele dreptății cetățenilor libanezi. După care puțină presiune pe ei, poate vreun membru de familie răpit, declarațiile retrase și justiția mai triumfă o dată.

Justiția din românia este pe o treaptă situată foarte jos în societate. Foarte jos.