Foto

Toată campania electorală, fraierii votanți ai PSD-ului au pus botul la mizeria naționalistă promovată de Dragnea și Ponta. Nu ne vindem țara străinilor, evreul Soros, neamțul Klaus, Julien Sorel sunt străini care ne vând, săriți frați români, ajutați-ne să salvăm ce mai e de salvat.

Iar imbecilii votanți au votat, pentru că mizeriile astea prind la analfabeți, rasa majoritară în .ro. Să vedeți ce înjurături mi-am luat eu, pentru că sunt un străin vândut și să plec din țara asta care mă ține, deși nu merit.

Sevil Shhaideh este persoana pe care social-democrații i-au propus-o președintelui Klaus Iohannis ca să ocupe funcția de premier.

Trecem peste faptul că Sevil este mafioata care i-a ajutat pe Mazăre și compania să fure tot ce se poate fura în Constanța, mi-e indiferent, oricine ar fi fost prim ministru, tot marioneta lui Dragnea era. (Și da, de aia Dâncu nu e propus, pentru că Dâncu, deși e psd-ist, nu e marionetă pentru nimeni)

Dar e plăcut pentru mine să realizez că 45 la sută din analfabeții româniei vor avea probleme în a pronunța numele primului ministru și vor vărsa lacrimi de emoție că au președinte neamț și prim ministru turco-tătar. Luterani și musulmani la conducerea unei țări profund ortodoxe.

Lacrimile voastre sunt balsam pentru mine, serios.