Contextul

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a trimis o invitație Consiliului Superior al Magistraturii, prin care solicită o întâlnire cu reprezentanții forului judiciar

Urmarea

Curtea de Apel București a dispus miercuri arestarea preventivă pentru 30 de zile a judecătorului Stan Mustață și a grefierei Mariana Curea, acuzați în dosarul privind trafic de influență pentru soluționarea favorabilă a unor cauze

Sincer să fiu, nici nu știu cum să reacționez. Să fiu revoltat că un pițiponc american trage de urechi la ce oră vrea el cele mai înalte foruri românești, sau să mă bucur că, măcar așa, se face ceva?

Pentru cine nu știe, Stan Mustață e băiatul ăla care îl judeca pe Voiculescu și trebuia să dea o sentință în dosarul ICA. Și chiar în ziua sentinței, s-a recuzat, cauzând, desigur, încă o serie de amânări.

FInal?

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat marți că nu îl cunoaște pe judecătorul Stan Mustață, cercetat pentru fapte de corupție, și că a trimis o sesizare procurorului general în care solicită o anchetă la Direcția Națională Anticorupție (DNA) legată de modul cum a fost tratat acest judecător.

Later update: Citiți și rămâneți proști. Așa se face justiție în românia. Parcă îl privești cu alți ochi pe Meme Stoica, este?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.