Povestea e simplă. Costin Stucan, un realizator de la sportpunctro, a făcut o serie de emisiuni anti-steaua, anti-reghecampf, anti-becali, meme și restul. Emisiuni destul de tâmpite, dacă e să mă întrebați pe mine și totalmente nelalocul lor, tocmai într-un moment în care Steaua chiar e pe val.

Dar nu asta e problema.
Problema e că Berbecali le-a retras acreditările celor de la prosport, cu mențiunea că se răzgândește dacă pro-ul îl dă afară pe Stucan.

Știți ce a făcut sportpunctroul?
Ați ghicit, l-a dat afară pe Stucan.

Cam aici se oprește deontologia jurnalistică, lupta pentru dreptate, pentru echidistanță, pentru libertatea jurnalistului. În ușă la palat la becali, unde șefii de la mediapro sau cum se mai numesc șușele din Pache Protopopescu, se duc să își ridice acreditările de mokangeală la evenimentele de la Steaua.

Da, eu sunt stelist, dar apreciez libertatea mai mult.
Libertate pe care tocmai se pișă cu jet un oier, cu complicitatea intelectualilor mediapro, care hăhăie binedispuși de fiecare dată când gigi mai scapă câte o flatulență pe gură.

Iar avem rating în seara asta…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.