A venit Vacaterina Andronescu, reluăm seria de schimbări distructive în învățământ. După ce s-a scos 15% promovare în Ilfov, Vacaterina a venit cu soluția maximă. Schimbăm bacalaaureatul și îl facem diferit, pentru diversele tipuri de învățământ.

Deci cei de la uman vor da matematici mai grele, cei de la real mai ușoare, că na, au făcut mai puține ore. La fel și examene de rromână și alte materii.

Problema IMBECILEI vaci ministru al educației este că acea diplomă de bac va avea aceeași valoare, după ce se dau notele, deși cei care nu sunt acum în stare să ia bacul, vor da un examen mai ușurel. Cu diploma luată ușurel, cei cu bacalaureat ușurel se vor duce să se înscrie în facultăți, pornind de pe picior de egalitate cu ceilalți.

Și așa, ne vom întoarce la vremurile frumoase, în care elevii de la liceele de la țară aveau diplome de bac cu medii de 10 și intrau din prima la orice facultate din bucurești, pe baza mediei, iar un elev de la Lazăr sau Mihai Viteazu, cu medii de 8-9 muncite ca sclavii, stăteau și făceau anticameră pe la Spiru, că nu mai erau locuri de atâția țărăneți inteligenți la locurile gratis de la stat.

Vacaterina Andronescu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.