Discovery a devenit cam singurul canal la care mă uit. La aproape toate celelalte, ori îmi explodează capul când văd realizările memorabile ale tridentului basescu-udrea-boc, ori e plin de târfe devenite vedete, manelişti şi realizatori de talk-showuri de rahat.

Boon. Stăteam eu într-o seară şi comentam cu prietenul meu cel mai bun şi bârfeam despre măgăria continentală ce se petrece cu nebunul ăla de Brevik, care a făcut o hecatombă în numele tâmpeniei din capul său, prin transformarea sa de către ziare într-un idol pentru o întreagă generaţie de retardaţi, cu interviuri peste interviuri, cugetări din celulă, cu fragmente din viitoarea sa carte, o mizerie care mă face să deraiez puţin. Oamenilor, e un criminal, trebuie judecat şi băgat după gratii, nu PROMOVAT.

În fine, cum stăteam noi aşa, văd pe discovery un promo. Anders Brevik (sau cum l-o chema, mi-e silă şi să îi caut pe google numele) – în mintea criminalului.
E foame de bani, discovery, nu? E un subiect bun, voi de ce nu v-aţi amesteca puţin în zoaiele astea? Dacă iese banul, merită.

Şi uite-aşa, mi s-a luat şi de fostul canal preferat.
O să trec la mynele.tv, ăia măcar au un statement şi îl respectă.