Am urmărit cu atenție și îngrijorare reacțiile voastre de la postul în care discutam despre comentarii înregistrate. Multe din opinii au fost exact ce mă așteptam, mulți dintre voi erau în asentimentul meu și doreau o sanitizare a comentariilor. În același timp, am observat că mulți dintre voi au realizat că au sărit calul și s-au abținut (exceptând moldovenii ăia care au o aluzie sexuală tâmpită la orice subiect).

Așa că uite ce am decis.
O să dă drumul la înregistrarea comentatorilor, așa cum am promis. Cei care se vor înregistra nu vor mai trece prin sistemul meu de aprobare a comentariilor, ci vor apărea direct în discuție, pentru că am înțeles că, pentru voi, e un stres că vă apar comentariile târziu și se răsuflă discuția. Așa că, fiind înregistrați, veți avea dreptul de a comenta liber și direct. Și, cât timp comentariile voastre sunt decente, nu conțin imprecații și referințe la familii și alte mizerii, puteți comenta liber pe subiect.

Dacă săriți calul, vă blochez userul și asta e, treceți în eternul spam. Știu, nu contează, nu sunt important etc. Așa e, doar că nu uitați că voi sunteți la mine, nu invers. Faza e că nici nu voi mai verifica acele comentarii, așa că va trebui ca, dacă un comentator sare calul, să mi-l semnalați la mailul de contact.

O să încerc să îi adaug și pe cei ce au contribuit pe contul de Patreon. Încă nu știu cum, trebuie să mă consult cu Valentin.

Ce părere aveți?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.