O fetiţă şi bunicii ei au fost răniţi, miercuri, de cei doi câini Amstaff pe care îi au în gospodăria din Arad. Victimele au fost duse la spital, iar cele două animale au fost anesteziate şi duse la Adăpostul Public Arad.

Potrivit jandarmilor arădeni, unul dintre cei doi câini Amstaff a devenit agresiv şi a muşcat-o iniţial pe femeie. Soţul ei i-a sărit în ajutor, însă a căzut şi el victimă, fiind muşcat în repetate rânduri şi de cel de-al doilea câine, care a devenit, de asemenea, agresiv.

Sunt absolut convins, ABSOLUT CONVINS că și oamenii ăștia, înainte de a lua câinii ăștia care au creier cât un bob de mazăre și sunt crescuți pentru a ucide, au citit pe net despre cât de blânzi sunt și cât de drăgăstoși și iubăreți sunt cu copiii, iar toate grozăviile de pe internet sunt doar comportamente greșite ale stăpânilor, care nu au știut să îi educe etc.

Dap, așa e. Când tragi un tigru de coadă, nu te aștepta să te lingă cu alt scop decât să te șteargă de praf, pentru că nu mănâncă mizerii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.