Scris de C.

Stau in sectorul 5 nu am caldura si apa calda de 3 saptamani. E vina mea recunosc nu am pus centrala ca se spunea ca vor sa le interzica in Bucuresti si alte nebunii legislative. Dar gata la anul imi pun cu orice risc nu se poate asa ceva.

Ce vreau sa puctez este ca primariile isi bat joc de tine cetateanul si e doar o institutie unde se duc hartii si nu stim noi domne habar nu avem.

O sa luam de exemplu izolarea blocului, merge administratorul la Primaria Sectorului 5 de trei, patru ori, primarul zice domne imi pare rau vreau sa ajut dar izolarea este la primaria capitalei in blocul dvs. ok facem petitie la primaria capitalei si surpriza:

Deci iti vine sa innebunesti, astia cred ca te fac ca la prosti…..

Si acum caldura si apa calda subiectul meu preferat. Aici problema incepe din vara cand aveau astia lucrari in spatele blocului, ca romanul am facut poze si le-am pus pe Facebook, erau 3 utilaje si acum este inca 1 efectiv stateau oamenii degeaba si se uitau la soare, ca romanu, am pus poze pe Facebook cu chestia asta mi-au sarit geto-dacii ca ce am cu muncitorii ca sunt si ei oameni trebuie sa ia pauza ca…. mi-am luat report pe cont.

Acum la apa calda le-am cerut solutii pragmatice, domne ce FAC ? imi pun aer conditionat cu caldura, pompa de caldura, boiler ?

Am primit raspuns la una din n petitiile pe care le-am facut deci plimba maimuta de la unul la altul….

Inteleg ca Nicusor Dan a primit mostenirea grea, dar efectiv nu poti sa faci asa ceva sa te doara in cur de oameni, tu sa pui luminite in Bucuresti ca asta e problema….

Ce nu vede primarul este ca prin lipsa asta de caldura, ca oamenii se incalzesc cu convectoare, calorifere cu ulei, aere conditionate, poate oamenii nu au constiinciozitatea asa mare ca mine sa bage un ban in instalatia electrica “sa duca” ne trezim la iarna cu incendii de la aeroterme si convectoare si calorifere. Exemplu personal aveam in calorifer pe ulei care avea 10 ani iarna trecuta si-a spus duhul a luat foc stecherul ca era vechi caloriferul.(evident ca il foloseam doar cand eram acasa, nu il lasam sa mearga singur)

Acum intrebare pentru internet, ce solutii pragmatice exista acum pentru caldura, aer conditionat ? pompa de caldura in apartament ? pompa de caldura pe scara ? convectoare ? calorifere pe ulei ?

Daca imi poate recomanda cineva o firma care pune pompe de caldura in Bucuresti ?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.